Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/350
Название: Вивчення методів ізолювання зопіклону з об'єктів біологічного походження
Авторы: Болотов, В. В.
Клименко, Л. Ю.
Bolotov, V. V.
Klimenko, L. Yu.
Ключевые слова: зопіклон;снодійні засоби;zopiclone;hypnotic tools
Дата публикации: 2006
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Болотов, В. В. Вивчення методів ізолювання зопіклону з об'єктів біологічного походження / В. В. Болотов, Л. Ю. Клименко // Вісник фармації. - 2006. - № 3. - С. 26-30.
Краткий осмотр (реферат): Вивчені умови ізолювання зопіклону із біологічного матеріалу за допомогою модифікованих методів О.О.Васильєвої, Стаса-Отто та В.П.Крамаренка, а також методики, запропонованої О.В.Удаловим, що є модифікацією методу Стаса-Отто. Запропоновано експресну методику ізолювання зопіклону за допомогою хлороформу з попередньою очисткою біологічного матеріалу гексаном, що дозволяє виділити від 60% до 80% препарату. Вивчені умови ідентифікації зопіклону в отриманих витяжках методом ТШХ.
The conditions of zopiсlone isolation from the biological material by the modified methods of A.A.Vasileva, Stas-Otto and V.F.Kramarenko as well as the method suggested by A.V.Udalov, which is a modification of Stas-Otto method, have been studied. The express method of zopiсlone isolation by chloroform with the preliminary purification of the biological material by hexane, which allows isolating from 60% to 80% of the drug, has been suggested. The conditions of identification of zopiсlone in the extracts by the TLC method have been studied.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/350
ISSN: 1562-7241
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри загальної хімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
26-30.pdf116,15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.