Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35261
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАббасова, Е.-
dc.date.accessioned2025-08-18T09:26:29Z-
dc.date.available2025-08-18T09:26:29Z-
dc.date.issued2025-06-
dc.identifier.citationАббасова, Е. Організація виробництва нігедази з насіння Nigella damascena L : кваліфікаційна робота / наук. керівник А. Січкар. - Харків, 2025. - 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35261-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена організації виробництва ліполітичного ферменту нігедази з насіння чорнушки дамаської (Nigella damascena L.) в умовах GMP. У дослідженні визначено критичні точки технологічного процесу виробництва Нігедази, що вимагають особливої уваги з точки зору GMP, а також розроблено біологічну, технологічну, апаратурну схеми, придатні для впровадження у виробничих умовах. Раціональна організація технологічного процесу, що базується на сучасних вимогах до якості, дозволяє створити безпечний, ефективний і стабільний лікарський засіб рослинного походження. Загальний обсяг роботи становить 50 сторінок, містить 10 рисунків, 9 таблиць та 2 креслення формату А1.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work is devoted to the organization of production of the lipolytic enzyme nigedaza from Nigella damascena L. seeds under GMP conditions. The study identified critical points in the technological process of Nigella damascena production that require special attention from the point of view of GMP, and also developed a biological, technological, and hardware scheme suitable for implementation in production conditions. The rational organization of the technological process, based on modern quality requirements, allows you to create a safe, effective and stable medicinal product of plant origin. The total volume of the work is 50 pages, contains 10 figures, 9 tables and 2 drawings of A1 format.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет медико-фармацевтичних технологійuk_UA
dc.subjectосвітня програма Біотехнологіяuk_UA
dc.subjectліпазаuk_UA
dc.subjectнігедазаuk_UA
dc.subjectчорнушка дамаськаuk_UA
dc.subjectNigella damascenauk_UA
dc.subjectбіотехнологіяuk_UA
dc.subjectlipaseuk_UA
dc.subjectnigedazauk_UA
dc.subjectbiotechnologyuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleОрганізація виробництва нігедази з насіння Nigella damascena Luk_UA
dc.title.alternativeOrganization of nigedase production from Nigella damascena L. seedsuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.