Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35264
Название: | Технічне переоснащення виробництва світлого нефільтрованого пива |
Другие названия: | Technical re-equipment of unfiltered light beer production |
Авторы: | Тесля, Д. Д. |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Біотехнологія;пивоваріння;нефільтроване пиво;світле пиво;виробництво пива;технічне переоснащення;brewing;unfiltered beer;light beer;beer production;technical re-equipment;КР-2025 |
Дата публикации: | июн-2025 |
Издательство: | НФаУ |
Библиографическое описание: | Тесля, Д. Д. Технічне переоснащення виробництва світлого нефільтрованого пива : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Філіпцова. Харків, 2025. - 71 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена технічному переоснащенню
виробництва нефільтрованого світлого пива «Пшеничний резерв» на
крафтовій броварні «Пивна Легенда» компанії БАЛЕКС. Проведено аналіз
сировинної бази, визначено параметри технологічного процесу, підібрано
сучасне обладнання з урахуванням вимог до якості та енергоефективності.
Визначено критичні контрольні точки, проаналізовано екологічні аспекти
функціонування виробництва. Розраховано матеріальний баланс та
кількість виходу готової продукції.
Робота складається з вступу, чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновків, списку літератури з 29 джерел та додатків. Загальний обсяг роботи становить 68 сторінок, містить 4 рисунк, 13 таблиць та 2 креслення формату А1. The qualification work is devoted to the technical re-equipment of the production line for unfiltered light beer “Pshenychnyi Rezerv” at the craft brewery “Pivna Legenda” operated by BALEKS company. he raw material base has been analyzed, technological process parameters defined, and modern equipment selected in accordance with quality requirements and energy efficiency standards. Critical control points have been identified, and the environmental aspects of brewery operations have been examined. A material balance has been calculated, as well as the estimated output of the final product. The work consists of an introduction, four chapters, graphic materials, conclusions, a list of references from 29 sources and appendices. The total volume of the work is 68 pages, contains 4 figures, 13 tables and 2 drawings of A1 format. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35264 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТЕСЛЯ Даря_ТЕХНІЧНЕ ПЕРЕОСНАЩЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ПИВА СВІТЛОГО НЕФІЛЬТРОВАНОГО.pdf | 2,85 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.