Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35298
Название: | Розроблення антидеприсантного препарату на основі рослинної сировини |
Авторы: | Заіченко, А. К. |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;екстракт рідкий;плоди;листя та квітки глоду;кореня валеріани;шишки хмелю;трава пасифлори;сироп;лікарська рослина сировина;liquid extract;fruits;leaves and flowers of hawthorn;valerian root;hop cones;passionflower herb;syrup;medicinal plant raw materials;КР-2025 |
Дата публикации: | июн-2025 |
Издательство: | НФаУ |
Библиографическое описание: | Заїченко, А. К. Розроблення антидеприсантного препарату на основі рослинної сировини : кваліфікаційна робота / наук. керівник М. Марченко. - Харків, 2025. - 49 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена розробленню антидепресантного
препарату на основі рослинної сировини для лікування неДРозів, іпохондрій,
дратівливості, астено-депресивних станів, фобій. Робота містить: вступ, огляд
літератури, експериментальна частина, загальні висновки, перелік
використаних джерел, додатки, викладена на 42 сторінки, включає 4 таблиць,
1 рисунків та 31 джерел літератури. The qualification work is devoted to the development of an antidepressant drug based on plant raw materials for the treatment of neuroses, hypochondria, irritability, astheno-depressive states, phobias. The work contains: introduction, literature review, experimental part, general conclusions, list of sources used, appendices, presented on 42 pages, includes 4 tables, 1 figures and 31 sources of literature. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35298 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Заіченко Аліна РОЗРОБЛЕННЯ АНТИДЕПРЕСАНТНОГО ПРЕПАРАТУ НА ОСНОВІ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ.pdf | 1,22 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.