Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35334
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСаєнко, М. В.-
dc.date.accessioned2025-09-04T10:34:50Z-
dc.date.available2025-09-04T10:34:50Z-
dc.date.issued2025-06-
dc.identifier.citationСаєнко, М. В. Порівняльне фітохімічне вивчення сировини конюшини червоної (Trifolium rubens L.) : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Новосел. - Харків, 2025. - 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35334-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню трави, листя та коренів конюшини червоної. Перший розділ роботи містить дані літератури щодо ботанічної характеристики, поширення, хімічного складу, застосування у медицині та народному господарстві рослин роду Конюшина. У другому розділі представлено результати дослідження якісного складу біологічно активних речовин у траві, листях та коренях конюшини червоної. Третій розділ присвячений результатам визначення кількісного вмісту біологічно активних речовин. Кваліфікаційна робота містить 57 сторінок, 19 таблиць, 13 рисунків, список літератури з 45 найменувань.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work is dedicated to the phytochemical study of red clover herb, leaves and roots. The first chapter of the work contains literature data on the botanical characteristics, distribution, chemical composition and use in medicine and folk economy of plants of the Clover genus. The second section presents the results of the study of the qualitative composition of biologically active substances in the herb, leaves and roots of red clover. The third section is devoted to the results of the determination of the quantitative content of biologically active substances. The qualification work contains 57 pages, 19 tables, 13 figures, a list of literature with 45 titles.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра фармакогнозії та нутриціологіїuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectосвітня програма Фармаціяuk_UA
dc.subjectКонюшина червонаuk_UA
dc.subjectTrifolium rubens L.uk_UA
dc.subjectтраваuk_UA
dc.subjectлистяuk_UA
dc.subjectкореніuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectякісний аналізuk_UA
dc.subjectкількісний аналізuk_UA
dc.subjectred cloveruk_UA
dc.subjectherbuk_UA
dc.subjectleavesuk_UA
dc.subjectrootsuk_UA
dc.subjectbiologically active substancesuk_UA
dc.subjectqualitative analysisuk_UA
dc.subjectquantitative analysisuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleПорівняльне фітохімічне вивчення сировини конюшини червоної (Trifolium rubens L.)uk_UA
dc.title.alternativeComparative phytochemical study of red clover (Trifolium rubens L.) raw materialsuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.