Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35334
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Саєнко, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-04T10:34:50Z | - |
dc.date.available | 2025-09-04T10:34:50Z | - |
dc.date.issued | 2025-06 | - |
dc.identifier.citation | Саєнко, М. В. Порівняльне фітохімічне вивчення сировини конюшини червоної (Trifolium rubens L.) : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Новосел. - Харків, 2025. - 70 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35334 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню трави, листя та коренів конюшини червоної. Перший розділ роботи містить дані літератури щодо ботанічної характеристики, поширення, хімічного складу, застосування у медицині та народному господарстві рослин роду Конюшина. У другому розділі представлено результати дослідження якісного складу біологічно активних речовин у траві, листях та коренях конюшини червоної. Третій розділ присвячений результатам визначення кількісного вмісту біологічно активних речовин. Кваліфікаційна робота містить 57 сторінок, 19 таблиць, 13 рисунків, список літератури з 45 найменувань. | uk_UA |
dc.description.abstract | The qualification work is dedicated to the phytochemical study of red clover herb, leaves and roots. The first chapter of the work contains literature data on the botanical characteristics, distribution, chemical composition and use in medicine and folk economy of plants of the Clover genus. The second section presents the results of the study of the qualitative composition of biologically active substances in the herb, leaves and roots of red clover. The third section is devoted to the results of the determination of the quantitative content of biologically active substances. The qualification work contains 57 pages, 19 tables, 13 figures, a list of literature with 45 titles. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НФаУ | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра фармакогнозії та нутриціології | uk_UA |
dc.subject | фармацевтичний факультет | uk_UA |
dc.subject | освітня програма Фармація | uk_UA |
dc.subject | Конюшина червона | uk_UA |
dc.subject | Trifolium rubens L. | uk_UA |
dc.subject | трава | uk_UA |
dc.subject | листя | uk_UA |
dc.subject | корені | uk_UA |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk_UA |
dc.subject | якісний аналіз | uk_UA |
dc.subject | кількісний аналіз | uk_UA |
dc.subject | red clover | uk_UA |
dc.subject | herb | uk_UA |
dc.subject | leaves | uk_UA |
dc.subject | roots | uk_UA |
dc.subject | biologically active substances | uk_UA |
dc.subject | qualitative analysis | uk_UA |
dc.subject | quantitative analysis | uk_UA |
dc.subject | КР-2025 | uk_UA |
dc.title | Порівняльне фітохімічне вивчення сировини конюшини червоної (Trifolium rubens L.) | uk_UA |
dc.title.alternative | Comparative phytochemical study of red clover (Trifolium rubens L.) raw materials | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Саєнко М. ПОРІВНЯЛЬНЕ ФІТОХІМІЧНЕ ВИВЧЕННЯ СИРОВИНИ КОНЮШИНИ ЧЕРВОНОЇ (TRIFOLIUM RUBENS L.)) (1).pdf | 4,7 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.