Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35540
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorNouamane, N.-
dc.contributor.authorPopyk, A. I.-
dc.date.accessioned2025-11-14T08:11:36Z-
dc.date.available2025-11-14T08:11:36Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationNouamane, N. The study of hydroxycinnamic acids in the raw material of Silybum marianum (L.) Gaertn / N. Nouamane, A. I. Popyk // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали V міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 28 берез. 2025 р. – Харків : НФаУ, 2025. – C. 86-87.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35540-
dc.description.abstractMilk thistle (Silybum marianum (L.) Gaertn.) is a well-known medicinal plant belonging to the Asteraceae family. It originates from the Mediterranean, and is found in the Caucasus, Central Asia, North America, Africa, Southern Australia, and Ukraine. As a unique medicinal plant, milk thistle has been used since ancient times all over the world to treat liver diseases and normalize digestion, stimulate lactation, and treat inflammation of the upper respiratory tract and lungs. The powerful hepatoprotective activity of milk thistle fruits is especially known. Also, the plant's fruits are widely used as antioxidant and choleretic drugs.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectSilybum marianum (L.) Gaertnuk_UA
dc.titleThe study of hydroxycinnamic acids in the raw material of Silybum marianum (L.) Gaertn.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Проблеми та досягнення сучасної біотехнології 86-87.pdf32,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.