Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3805Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Яковлєва, Л. В. | - |
| dc.contributor.author | Кошова, О. Ю. | - |
| dc.contributor.author | Яковлева, Л. В. | - |
| dc.contributor.author | Кошевая, Е. Ю. | - |
| dc.contributor.author | Yakovleva, L. V. | - |
| dc.contributor.author | Koshevaya, Ye. Yu. | - |
| dc.date.accessioned | 2014-04-03T10:11:50Z | - |
| dc.date.available | 2014-04-03T10:11:50Z | - |
| dc.date.issued | 2004 | - |
| dc.identifier.citation | Яковлева, Л. В. Вплив рослинного збору на ліпідний обмін та показники перекисного окиснення ліпідів у щурів в умовах експериментальної інтолерантності до глюкози / Л. В. Яковлева, О. Ю. Кошова // Клінічна фармація. - 2004. - № 4. - С. 38-41. | en_US |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3805 | - |
| dc.description.abstract | Вивчено вплив рослинного збору на розвиток інтолерантності до глюкози, на показники ліпідного метаболізму і перешеного окиснення ліпідів у щурів в умовах порівняння зі збором "Арфазетин". Встановлено, що двотижневе лікувально-профілактичне введення рослинного збору експериментальним тваринам перешкоджає розвитку інтолерантності до глюкози, здійснює позитивний вплив на метаболізм ліпідів. Доведено, що рослинний збір проявляє виражені антиоксидантні властивості. Превентивний ефект рослинного збору щодо розвитку дисліпідемй в поєднанні з його антиоксидантними властивостями свідчить про перспективність застосування цього збору для попередження та/або послаблювання розвитку макросудинних ускладнень у випадку інтолерантності до глюкози. | en_US |
| dc.language.iso | uk | en_US |
| dc.subject | рослинний збір | en_US |
| dc.subject | інтолерантність до глюкози | en_US |
| dc.subject | переокиснення ліпідів | en_US |
| dc.subject | гіперглікемія | en_US |
| dc.subject | дисліпідемія | en_US |
| dc.title | Вплив рослинного збору на ліпідний обмін та показники перекисного окиснення ліпідів у щурів в умовах експериментальної інтолерантності до глюкози | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Клінічна фармація. Архів статей 1997-2009 Наукові публікації кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 38-41(1).pdf | 213,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.