Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3822
Название: Гістологічні дослідження впливу венотропіну на перебіг ізадринового міокардиту
Авторы: Цубанова, Н. А.
Лар'яновська, Ю. Б.
Цубанова, Н. А.
Ларьяновськая, Ю. Б.
Tsubanova, N. A.
Laryanovskaya, Yu. B.
Ключевые слова: венотропін;ізадриновий міокардит;гістологічні дослідження
Дата публикации: 2005
Библиографическое описание: Цубановa, Н. А. Гістологічні дослідження впливу венотропіну на перебіг ізадринового міокардиту / Н. А. Цубанова, Ю. Б. Лар'яновська // Клінічна фармація. - 2005. - № 2. - С. 53-56.
Краткий осмотр (реферат): Представлені матеріали гістологічного дослідження впливу венотропіну, його компонентів та референс-препаратів на перебіг експериментального ізадринового міокардиту у щурів. Венотропін, нативний порошок плодів гіркокаштану та препарати порівняння "Аесицн" та "Ескузан" вводили у дозі 1,7 мг/кг за вмістом есцину, що відповідає добовій терапевтичній дозі для людини ЗО мг есцину. Пшеничні висівки вводили у дозі, що відповідає їх вмісту у венотропіні. Оцінку інтенсивності патологічного процесу в міокарді проводили на висоті розвитку патології. За даними гістологічних досліджень встановлено, що венотропін на тлі експериментального ізадринового міокардиту у щурів проявляє виражену кардіопротекторну дію, яка перевищує дію препаратів порівняння. Позитивна дія венотропіну обумовлена комплексним складом нового препарату.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3822
Располагается в коллекциях:Клінічна фармація. Архів статей 1997-2009
Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
53-56(1).pdf273,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.