Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4207Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Котенко, О. М. | - |
| dc.date.accessioned | 2014-05-20T10:55:35Z | - |
| dc.date.available | 2014-05-20T10:55:35Z | - |
| dc.date.issued | 1997 | - |
| dc.identifier.citation | Котенко, О. М. Оптимізація технології подрібнення бджолиного обніжжя / О. М. Котенко // Вісник фармації. - 1997. - № 1. - С. 124. | en_US |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4207 | - |
| dc.title | Оптимізація технології подрібнення бджолиного обніжжя | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Вісник фармації. Архів статей 1993-2009 | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 124.pdf | 737,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.