Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/455
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТихонов, О. І.-
dc.contributor.authorТимченко, А. Ю.-
dc.contributor.authorTikhonov, A. I.-
dc.contributor.authorTimchenko, A. Yu.-
dc.date.accessioned2011-09-22T13:22:25Z-
dc.date.available2011-09-22T13:22:25Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationТихонов, О. І. Дослідження з розробки складу та технології таблеток з обніжжям бджолиним, медом ліофілізованим та кислотою бурштиновою / О. І. Тихонов, А. Ю. Тимченко // Вісник фармації. - 2007. - № 1. - С. 20-23.en_US
dc.identifier.issn1562-7241-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/455-
dc.description.abstractВивчені фізико-хімічні та технологічні властивості субстанцій. Розроблено склад та технологія таблеток. Вивчено вплив допоміжних речовин на показники якості таблеток. Експериментально обгрунтовано застосування методу вологої грануляції. Проведено дослідження процесу грануляції та впливу виду і концентрації зв'язувальної речовини на технологічні властивості грануляту та показники якості таблеток.en_US
dc.description.abstractStudied the physicochemical and technological properties of substances. A composition and technology of tablets. The influence of excipients on Quality pills. Experimental Application of the method of wet granulation. A study of the process of granulation and influence the type and concentration of binder in the technological properties of plastics and Quality pills.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectтаблеткиen_US
dc.subjectпродукти бджільництваen_US
dc.subjecttabletsen_US
dc.subjectproducts of beekeepingen_US
dc.titleДослідження з розробки складу та технології таблеток з обніжжям бджолиним, медом ліофілізованим та кислотою бурштиновоюen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20-23.pdf101,4 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.