Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5299Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Горяча, Л. М. | - |
| dc.contributor.author | Горячая, Л. Н. | - |
| dc.contributor.author | Goryacha, L. M. | - |
| dc.contributor.author | Журавель, І. О. | - |
| dc.contributor.author | Журавель, И. А. | - |
| dc.contributor.author | Zhuravel, I. O. | - |
| dc.contributor.author | Бубілєва, Л. А. | - |
| dc.contributor.author | Бубилева, Л. А. | - |
| dc.contributor.author | Bubileva, L. A. | - |
| dc.date.accessioned | 2014-12-12T10:12:02Z | - |
| dc.date.available | 2014-12-12T10:12:02Z | - |
| dc.date.issued | 2014 | - |
| dc.identifier.citation | Горяча, Л. М. Визначення деяких параметрів стандартизації густого екстракту амброзії полинолистої / Л. М. Горяча, І. О. Журавель, Л. А. Бубілєва // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 87. | en_US |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5299 | - |
| dc.language.iso | uk | en_US |
| dc.publisher | НФаУ | en_US |
| dc.subject | амброзія полинолиста | en_US |
| dc.subject | амброзия полыннолистная | en_US |
| dc.subject | ragweed | en_US |
| dc.subject | густий екстракт | en_US |
| dc.subject | густой экстракт | en_US |
| dc.subject | thick extract | en_US |
| dc.subject | фенолкарбонові кислоти | en_US |
| dc.subject | фенолкарбоновые кислоты | en_US |
| dc.subject | phenolcarbonic acid | en_US |
| dc.title | Визначення деяких параметрів стандартизації густого екстракту амброзії полинолистої | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 87укр.pdf | 188,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.