Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5299
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горяча, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Горячая, Л. Н. | - |
dc.contributor.author | Goryacha, L. M. | - |
dc.contributor.author | Журавель, І. О. | - |
dc.contributor.author | Журавель, И. А. | - |
dc.contributor.author | Zhuravel, I. O. | - |
dc.contributor.author | Бубілєва, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Бубилева, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Bubileva, L. A. | - |
dc.date.accessioned | 2014-12-12T10:12:02Z | - |
dc.date.available | 2014-12-12T10:12:02Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Горяча, Л. М. Визначення деяких параметрів стандартизації густого екстракту амброзії полинолистої / Л. М. Горяча, І. О. Журавель, Л. А. Бубілєва // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 87. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5299 | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НФаУ | en_US |
dc.subject | амброзія полинолиста | en_US |
dc.subject | амброзия полыннолистная | en_US |
dc.subject | ragweed | en_US |
dc.subject | густий екстракт | en_US |
dc.subject | густой экстракт | en_US |
dc.subject | thick extract | en_US |
dc.subject | фенолкарбонові кислоти | en_US |
dc.subject | фенолкарбоновые кислоты | en_US |
dc.subject | phenolcarbonic acid | en_US |
dc.title | Визначення деяких параметрів стандартизації густого екстракту амброзії полинолистої | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
87укр.pdf | 188,77 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.