Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/547
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРоманова, С. В.-
dc.contributor.authorКовальов, С. В.-
dc.contributor.authorRomanova, S. V.-
dc.contributor.authorKovalyov, S. V.-
dc.date.accessioned2011-11-01T13:39:30Z-
dc.date.available2011-11-01T13:39:30Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationРоманова, С. В. Кількісне визначення фенольних сполук Lens culinaris / С. В. Романова, С. В. Ковальов // Вісник фармації. - 2009. - № 2. - С. 24-26.en_US
dc.identifier.issn1562-7241-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/547-
dc.description.abstractПроведено фітохімічне дослідження трави сочевиці харчової. Встановлено кількісний вміст гідроксикоричних кислот (2,16+-0,03)%, флавоноїдів (2,32+-0,04)%, поліфенольних сполук (2,42+-0,04)%. Експериментальні дані вказують на перспективність використання сировини для одержання фармакологічних засобів.en_US
dc.description.abstractThe phytochemical investigation of lens culinaris herb has been carried out. The quantitative content of hydroxycinnamomic acids (2,16+-0,03)%, flavonoids (2,32+-0,04)%, polyphenol compounds (2,42+-0,04)%, has been determined. The experimental data indicate the perspective of using the raw material for obtaining pharmacological remedies.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectфенольні сполукиen_US
dc.subjectсочевицяen_US
dc.subjectphenolic compoundsen_US
dc.subjectlens culinarisen_US
dc.titleКількісне визначення фенольних сполук Lens culinarisen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
str_24-26.pdf101,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.