Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/547
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романова, С. В. | - |
dc.contributor.author | Ковальов, С. В. | - |
dc.contributor.author | Romanova, S. V. | - |
dc.contributor.author | Kovalyov, S. V. | - |
dc.date.accessioned | 2011-11-01T13:39:30Z | - |
dc.date.available | 2011-11-01T13:39:30Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Романова, С. В. Кількісне визначення фенольних сполук Lens culinaris / С. В. Романова, С. В. Ковальов // Вісник фармації. - 2009. - № 2. - С. 24-26. | en_US |
dc.identifier.issn | 1562-7241 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/547 | - |
dc.description.abstract | Проведено фітохімічне дослідження трави сочевиці харчової. Встановлено кількісний вміст гідроксикоричних кислот (2,16+-0,03)%, флавоноїдів (2,32+-0,04)%, поліфенольних сполук (2,42+-0,04)%. Експериментальні дані вказують на перспективність використання сировини для одержання фармакологічних засобів. | en_US |
dc.description.abstract | The phytochemical investigation of lens culinaris herb has been carried out. The quantitative content of hydroxycinnamomic acids (2,16+-0,03)%, flavonoids (2,32+-0,04)%, polyphenol compounds (2,42+-0,04)%, has been determined. The experimental data indicate the perspective of using the raw material for obtaining pharmacological remedies. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НФаУ | en_US |
dc.subject | фенольні сполуки | en_US |
dc.subject | сочевиця | en_US |
dc.subject | phenolic compounds | en_US |
dc.subject | lens culinaris | en_US |
dc.title | Кількісне визначення фенольних сполук Lens culinaris | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Вісник фармації. Архів статей 1993-2009 Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
str_24-26.pdf | 101,96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.