Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5534
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовалевська, І. В.-
dc.contributor.authorКапаниста, С. І.-
dc.contributor.authorКовалевская, И. В.-
dc.contributor.authorКапаниста, С. И.-
dc.contributor.authorKovalevska, I. V.-
dc.contributor.authorKapanysta, S. I.-
dc.date.accessioned2015-01-14T11:48:22Z-
dc.date.available2015-01-14T11:48:22Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКовалевська, І. В. Клатрирування-перспективний метод підвищення біодоступності активних фармацевтичних інгредієнтів / І. В. Ковалевська, С. І. Капаниста // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали І Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 7-8 листоп. 2014 р. – Х. : НФаУ, 2014. – С. 93.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5534-
dc.language.isouken_US
dc.subjectінгредієнтen_US
dc.subjectингредиентen_US
dc.subjectingredienten_US
dc.titleКлатрирування-перспективний метод підвищення біодоступності активних фармацевтичних інгредієнтівen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
93.pdf394,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.