Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6082
Название: Вивчення амінокислотного складу густих екстрактів з трави та коренів живокосту лікарського
Другие названия: Study amino acid composition of thick extracts from herb and roots of the comfrey
Изучение аминокислотного состава травы и корней окопника лекарственного
Авторы: Гонтова, Т. М.
Гонтовая, Т. Н.
Gontova, T. M.
Ключевые слова: живокіст лікарський;густі екстракти;трава;корені;амінокислоти;окопник лекарственный;густые экстракты;трава;корни;аминокислоты;Symphytum officinale L.;dense extracts;herb;roots;amino acids
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Гонтова, Т. М. Вивчення амінокислотного складу густих екстрактів з трави та коренів живокосту лікарського / Т. М. Гонтова // Український медичний альманах. - 2013. - № 2, т. 16. - С. 22-24.
Краткий осмотр (реферат): The article is dedicated to the study of amino acid composition of dense extracts from herb and roots of Symphytum officinale L. The work provides the results of experimental studies concerning determination of amino acid composition and their content in dense extracts. Dominating amino acids in all objects studied are glutamic and aspartic acids, arginin and prolin.
Статья посвящена исследованию аминокислотного состава густых экстрактов из травы и корней окопника лекарственного. В работе приведены результаты экспериментальных исследований, касающихся определения компонентного состава аминокислот и их содержания в густых экстрактах. Доминирующими аминокислотами во всех изученных объектах являются глутаминовая и аспарагиновая кислоты, аргинин, пролин.
Стаття присвячена дослідженню амінокислотного складу густих екстрактів з трави та коренів живокосту лікарського. У роботі наведені результати експериментальних досліджень, що стосуються визначення компонентного складу амінокислот та їх вмісту у густих екстрактах. Домінуючими амінокислотами у всіх вивчених об'єктах є глутамінова і аспарагінова кислоти, аргінін, пролін.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6082
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Аминокислоты акопника.doc83 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.