Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6476
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМыга, М. М.-
dc.contributor.authorВовк, Г. В.-
dc.contributor.authorКошевой, О. Н.-
dc.contributor.authorМига, М. М.-
dc.contributor.authorMyha, M. M.-
dc.contributor.authorВовк, Г. В.-
dc.contributor.authorVovk, G. V.-
dc.contributor.authorКошовий, О. М.-
dc.contributor.authorKoshovyi, O. M.-
dc.date.accessioned2015-05-21T07:29:53Z-
dc.date.available2015-05-21T07:29:53Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМыга, М. М. Исследование фенольного состава сухого экстракта из листьев шалфея лекарственного полученного путем комплексной переработки / М. М. Мыга, Г. В. Вовк, О. Н. Кошевой // Фенольные соединения : фундаментальные и прикладные аспекты : IX Междунар. симпозиум, 20 – 25 апр. 2015 г. : труды конф. – М., 2015. – С.617-619.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6476-
dc.description.abstractВ экстракте содержатся преимущественно производные лютеолина(лютеолин, лютеолин-7-О-глюкозид и два С-глюкозида лютеолина). Кроме того, в экстрактах в большом количестве обнаружены две гидроксикоричные кислоты: кофейная и розмариноваяen_US
dc.language.isoruen_US
dc.subjectшалфей лекарственныйen_US
dc.subjectсухой экстрактen_US
dc.subjectлистьяen_US
dc.subjectфенольные соединенияen_US
dc.subjectВЭЖХen_US
dc.subjectшавлія лікарськаen_US
dc.subjectsalvia officinalisen_US
dc.subjectсухий екстрактen_US
dc.subjectdry extracten_US
dc.subjectлистяen_US
dc.subjectfoliageen_US
dc.subjectфенольні сполукиen_US
dc.subjectphenolicsen_US
dc.titleИсследование фенольного состава сухого экстракта из листьев шалфея лекарственного полученного путем комплексной переработкиen_US
dc.title.alternativeДослідження фенольного складу сухого екстракту з листя шавлії лікарської отриманого шляхом комплексної переробкиen_US
dc.title.alternativeResearch phenolic composition of dry extract from the leaves of Salvia officinalis obtained by complex processingen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
617-619.pdf152,35 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.