Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6534
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorProskochilo, A. V.-
dc.contributor.authorDemianenko, V. G.-
dc.contributor.authorDemianenko, D. V.-
dc.contributor.authorBreusova, S. V.-
dc.contributor.authorПроскочило, А. В.-
dc.contributor.authorДемьяненко, В. Г.-
dc.contributor.authorДемьяненко, Д. В.-
dc.contributor.authorБреусова, С. В.-
dc.date.accessioned2015-06-02T11:46:36Z-
dc.date.available2015-06-02T11:46:36Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationEffect of Subcritical Difluorochloromethane on the Technological Parameters and Elemental Composition of Aerial parts of Yellow Bedstraw / A. V. Proskochilo, V. G. Demianenko, D. V. Demianenko, S. V. Breusova // International Journal of PharmTech Research. - 2014. - Vol. 6, № 2. - 725-733 р.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6534-
dc.description.abstractFor the first time it has been determined the elemental composition received after the extraction of raw material of yellow bedstraw by the subcritical difluorochloromethane. It has been identified 6 macro- and 13 microelements, among which there are a lot of K,Na, Ca, Si, Mg and P. It has been established thatthe raw materials processing by the subcritical difluorochloromethane has not influence on its elemental composition. It has been made the technological research of meal obtained after the raw materials extraction by the subcritical difluorochloromethane of yellow bedstraw crushed bydifferent ways.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.subjectyellow bedstraw (Galium verum L.)en_US
dc.subjecttechnological characteristicsen_US
dc.subjectmealen_US
dc.subjectelemental compositionen_US
dc.subjectdifluorochloromethaneen_US
dc.titleEffect of Subcritical Difluorochloromethane on the Technological Parameters and Elemental Composition of Aerial parts of Yellow Bedstrawen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри організації та економіки фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Бреусова 2.pdf1,11 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.