Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6584
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSamoilova, V. A.-
dc.contributor.authorKovalev, V. N.-
dc.contributor.authorRybak, V. A.-
dc.contributor.authorKrivoruchko, E. V.-
dc.contributor.authorСамойлова, В. А.-
dc.contributor.authorКовалев, В. Н.-
dc.contributor.authorРыбак, В. А.-
dc.contributor.authorКриворучко, Е. В.-
dc.date.accessioned2015-06-04T10:59:06Z-
dc.date.available2015-06-04T10:59:06Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationCarboxylic acids from Aronia melanocarpa / V. A. Samoilova, V. N. Kovalev, V. A. Rybak, E. V. Krivoruchko // Chemistry of Natural Compounds. – 2013. – Vol. 49, № 4. – P. 744 – 745.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6584-
dc.description.abstractIt can be seen from the results that fruit of A. melanocarpa contained 25 carboxylic acids, of which 13 were fatty acids and 5, aromatic. The dominant acids (mg/kg) were linoleic (2655.6), malic (1786.9), oleic (1013.4), palmitic (883.0), and citric (814.7). Leaves of A. melanocarpa afforded 35 carboxylic acids, of which 18 were fatty acids and 7, aromatic. The dominant acids (mg/kg) were linolenic (3779.2), oxalic (2864.6), palmitic (2047.6), and malic (1506.9). Branch bark of the plant yielded 35 carboxylic acids, of which 18 were fatty acids and 5, aromatic. The dominant acids (mg/kg) were linoleic (3482.6), palmitic (3365.9), behenic (2811.9), linolenic (2456.3), citric (1391.5), and oxalic (958.8).en_US
dc.language.isoenen_US
dc.subjectcarboxylic acidsen_US
dc.subjectAronia melanocarpaen_US
dc.titleCarboxylic acids from Aronia melanocarpaen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
криворучко.pdf48,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.