Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6584
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorSamoilova, V. A.-
dc.contributor.authorKovalev, V. N.-
dc.contributor.authorRybak, V. A.-
dc.contributor.authorKrivoruchko, E. V.-
dc.contributor.authorСамойлова, В. А.-
dc.contributor.authorКовалев, В. Н.-
dc.contributor.authorРыбак, В. А.-
dc.contributor.authorКриворучко, Е. В.-
dc.date.accessioned2015-06-04T10:59:06Z-
dc.date.available2015-06-04T10:59:06Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationCarboxylic acids from Aronia melanocarpa / V. A. Samoilova, V. N. Kovalev, V. A. Rybak, E. V. Krivoruchko // Chemistry of Natural Compounds. – 2013. – Vol. 49, № 4. – P. 744 – 745.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6584-
dc.description.abstractIt can be seen from the results that fruit of A. melanocarpa contained 25 carboxylic acids, of which 13 were fatty acids and 5, aromatic. The dominant acids (mg/kg) were linoleic (2655.6), malic (1786.9), oleic (1013.4), palmitic (883.0), and citric (814.7). Leaves of A. melanocarpa afforded 35 carboxylic acids, of which 18 were fatty acids and 7, aromatic. The dominant acids (mg/kg) were linolenic (3779.2), oxalic (2864.6), palmitic (2047.6), and malic (1506.9). Branch bark of the plant yielded 35 carboxylic acids, of which 18 were fatty acids and 5, aromatic. The dominant acids (mg/kg) were linoleic (3482.6), palmitic (3365.9), behenic (2811.9), linolenic (2456.3), citric (1391.5), and oxalic (958.8).en_US
dc.language.isoenen_US
dc.subjectcarboxylic acidsen_US
dc.subjectAronia melanocarpaen_US
dc.titleCarboxylic acids from Aronia melanocarpaen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
криворучко.pdf48,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.