Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7565
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСахацька, І. М.-
dc.contributor.authorСахацкая, И. М.-
dc.contributor.authorSakhatska, I. M.-
dc.contributor.authorКисличенко, В. С.-
dc.contributor.authorКисличенко, В. С.-
dc.contributor.authorKyslychenko, V. S.-
dc.contributor.authorЖуравель, І. О.-
dc.contributor.authorЖуравель, И. А.-
dc.contributor.authorZhuravel, I. A.-
dc.contributor.authorБурда, Н. Є.-
dc.contributor.authorБурда, Н. Е.-
dc.contributor.authorBurda, N. Ye.-
dc.date.accessioned2015-11-03T13:26:38Z-
dc.date.available2015-11-03T13:26:38Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКількісний вміст органічних кислот та аскорбінової кислоти в сировині півонії лікарської сортів «Alba plena» та «Rosea рlena» / І. М. Сахацька, В. С. Кисличенко, І. О. Журавель, Н. Є. Бурда // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 203.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7565-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectпівоніяen_US
dc.subjectпионen_US
dc.subjectpeonyen_US
dc.titleКількісний вміст органічних кислот та аскорбінової кислоти в сировині півонії лікарської сортів «Alba plena» та «Rosea рlena»en_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
203.pdf164,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.