Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7565
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сахацька, І. М. | - |
dc.contributor.author | Сахацкая, И. М. | - |
dc.contributor.author | Sakhatska, I. M. | - |
dc.contributor.author | Кисличенко, В. С. | - |
dc.contributor.author | Кисличенко, В. С. | - |
dc.contributor.author | Kyslychenko, V. S. | - |
dc.contributor.author | Журавель, І. О. | - |
dc.contributor.author | Журавель, И. А. | - |
dc.contributor.author | Zhuravel, I. A. | - |
dc.contributor.author | Бурда, Н. Є. | - |
dc.contributor.author | Бурда, Н. Е. | - |
dc.contributor.author | Burda, N. Ye. | - |
dc.date.accessioned | 2015-11-03T13:26:38Z | - |
dc.date.available | 2015-11-03T13:26:38Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Кількісний вміст органічних кислот та аскорбінової кислоти в сировині півонії лікарської сортів «Alba plena» та «Rosea рlena» / І. М. Сахацька, В. С. Кисличенко, І. О. Журавель, Н. Є. Бурда // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 203. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7565 | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НФаУ | en_US |
dc.subject | півонія | en_US |
dc.subject | пион | en_US |
dc.subject | peony | en_US |
dc.title | Кількісний вміст органічних кислот та аскорбінової кислоти в сировині півонії лікарської сортів «Alba plena» та «Rosea рlena» | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
203.pdf | 164,75 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.