Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7578
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКарпюк, У. В.-
dc.contributor.authorКарпюк, У. В.-
dc.contributor.authorKarpyuk, U. V.-
dc.contributor.authorКисличенко, В. С.-
dc.contributor.authorКисличенко, В. С.-
dc.contributor.authorKyslychenko, V. S.-
dc.date.accessioned2015-11-03T13:30:36Z-
dc.date.available2015-11-03T13:30:36Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКисличенко, В. С. Визначення деяких технологічних параметрів сировини кукурудзи звичайної / В. С. Кисличенко, У. В. Карпюк // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 118-119.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7578-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectкукурудзаen_US
dc.subjectкукурузаen_US
dc.subjectcornen_US
dc.titleВизначення деяких технологічних параметрів сировини кукурудзи звичайноїen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
118-119.pdf168,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.