Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7865
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савченко, Л. П. | - |
dc.contributor.author | Савченко, Л. П. | - |
dc.contributor.author | Savchenko, L. P. | - |
dc.contributor.author | Георгіянц, В. А. | - |
dc.contributor.author | Георгиянц, В. А. | - |
dc.contributor.author | Georgiyants, V. A. | - |
dc.contributor.author | Умінська, К. А. | - |
dc.contributor.author | Уминская, К. А. | - |
dc.contributor.author | Uminska, K. A. | - |
dc.contributor.author | Вракін, В. О. | - |
dc.contributor.author | Вракин, В. А. | - |
dc.contributor.author | Vrakin, V. O. | - |
dc.date.accessioned | 2015-11-20T08:27:46Z | - |
dc.date.available | 2015-11-20T08:27:46Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Порівняння фармакопейних підходів до контролю якості мазей аптечного виготовлення / Л. П. Савченко, В. А. Георгіянц, К. А. Умінська, В. О. Вракін // Управління якістю в фармації: матеріали VІІ наук.-практ. конф., Харків, 17 травня 2013 р. – Х., 2013. – С. 117. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7865 | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НФаУ | en_US |
dc.subject | мазі аптечного виготовлення | en_US |
dc.subject | мази аптечного приготовления | en_US |
dc.subject | compounding ointments | en_US |
dc.subject | контроль якості | en_US |
dc.subject | контроль качества | en_US |
dc.subject | quality control | en_US |
dc.title | Порівняння фармакопейних підходів до контролю якості мазей аптечного виготовлення | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
117.pdf | 215,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.