Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8233Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Зубченко, Т. М. | - |
| dc.contributor.author | Зубченко, Т. Н. | - |
| dc.contributor.author | Zubchenko, T. M. | - |
| dc.contributor.author | Вишневська, Л. І. | - |
| dc.contributor.author | Вишневская, Л. И. | - |
| dc.contributor.author | Vishnevskaya, L. I. | - |
| dc.contributor.author | Ткачук, О. Ю. | - |
| dc.contributor.author | Ткачук, О. Ю. | - |
| dc.contributor.author | Tkachuk, O. Yu. | - |
| dc.date.accessioned | 2015-12-29T12:03:08Z | - |
| dc.date.available | 2015-12-29T12:03:08Z | - |
| dc.date.issued | 2015 | - |
| dc.identifier.citation | Ткачук, О. Ю. Дослідження складу органічних та жирних кислот у композиції рослинної сировини методом хромато-масс-спектрометрії / О. Ю. Ткачук, Л. І. Вишневська, Т. М. Зубченко // Аналітична хімія у фармації: матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 19-20 берез. 2015 р. – Х.: Вид-во НФаУ, 2015. – С. 111-112. | en_US |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8233 | - |
| dc.language.iso | uk | en_US |
| dc.publisher | НФаУ | en_US |
| dc.subject | органічні кислоти | en_US |
| dc.subject | жирні кислоти | en_US |
| dc.subject | метод хромато-масс-спектрометрії | en_US |
| dc.subject | метод хромато-масс-спектрометрии | en_US |
| dc.subject | органические кислоты | en_US |
| dc.subject | organic acids | en_US |
| dc.subject | жирные кислоты | en_US |
| dc.subject | fatty acids | en_US |
| dc.title | Дослідження складу органічних та жирних кислот у композиції рослинної сировини методом хромато-масс-спектрометрії | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри АТЛ Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 111-112.pdf | 402,42 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.