Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1351-1360 из 1868.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Порівняльний аналіз гідроксикоричних кислот артишоку, що вирощений в Україні та ФранціїФедосов, А. І.; Добровольний, О. О.; Шаламай, А. С.; Новосел, О. М.; Кисличенко, В. С.; Федосов, А. И.; Добровольный, А. А.; Шаламай, А. С.; Новосел, Е. Н.; Кисличенко, В. С.; Fedosov, A. I.; Dobrovolnyi, O. O.; Shalamay, A. S.; Novosel, O. M.; Kyslychenko, V. S.
2017The quantitative “structure – antibacterial activity” relationships in a series of N-substituted amino acidsGolik, M. Yu.; Кryskiv, О. S.; Komissarenko, A. M.; Kolisnyk, O. V.; Dudka, K. I.; Голік, М. Ю.; Криськів, О. С.; Комісаренко, А. М.; Колісник, О. В.; Дудка, К. І.; Голик, Н. Ю.; Крыськив, О. С.; Комиссаренко, А. Н.; Колесник, Е. В.; Дудка, К. И.
2017Determination of the quantitative content of the amount of organic acids and ascorbic acid in different batches of Rosa majalis and Rosa canina raw materialOproshanska, T. V.; Khvorost, O. P.; Ocheredko, L. V.; Опрошанська, Т. В.; Хворост, О. П.; Очередько, Л. В.; Опрошанская, Т. В.; Хворост, О. П.; Очередько, Л. В.
2016Кількісне визначення флавоноїдів у сировині хости подорожникової та хости ланцетолистоїПроцька, В. В.; Журавель, І. О.; Процкая, В. В.; Журавель, И. А.; Protska, V. V.; Zhuravel, І. О.
2016Порівняльний аналіз вмісту тритерпенів у рослинній сировині салату посівного сорту «Лолло Россо»Гуцол, В. В.; Журавель, І. О.; Гур’єва, І. Г.; Гуцол, В. В.; Журавель, И. А.; Гурьева, И. Г.; Hutsol, V. V.; Zhuravel, I. O.; Gurieva, I. G.
2016Поліфенольні сполуки трави десмодіуму канадського сорту Рersei: вивчення противірусної активностіМезенцев, Д. О.; Кисличенко, В. С.; Мезенцев, Д. О.; Кисличенко, В. С.; Mezenthev, D. O.; Kyslychenko, V. S.
2016The element composition study of cattail fruitsDovgal, E. A.; Довгаль, Е. А.; Dababneh, M. F.; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Gurieva, I. G.; Гурьева, И. Г.; Гур'єва, І. Г.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. A.; Журавель, І. О.
2016Identification and determination of quantitative content of flavonoids in Desmodium canadense (L) DC herb of Persei varietyMezenthev, D. O.; Мезенцев, Д. О.; Dababneh, M. F.; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Burda, N. Ye.; Бурда, Н. Є.; Бурда, Н. Е.
2017Antimicrobial activity of the substances received from raw materials of Lamiaceae and Cucurbitaceae family plantsFedchenkova, Iu. A.; Savinova, Y. M.; Batyuchenko, I. I.; Andrianov, K. V.; Gamulya, O. V.; Федченкова, Ю. А.; Савінова, Ю. М.; Батюченко, І. І.; Батюченко, И. И.; Андріанов, К. В.; Андрианов, К. В.; Гамуля, О. В.
2016Корені кукурудзи звичайної: аспекти досліджень поліфенольних сполук та мікроскопічних ознак сировиниКарпюк, У. В.; Кисличенко, В. С.; Чолак, І. С.; Ємельянова, О. І.; Абудеійх, З. Х.; Карпюк, У. В.; Кисличенко, В. С.; Чолак, И. С.; Емельянова, О. И.; Абудеий, З. Х.; Karpiuk, U. V.; Kyslychenko, V. S.; Cholak, I. S.; Yemelianova, O. I.; Abudayeh, Z. H.