Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8522
Title: | Вивчення амінокислотного складу трави еспарцету піщаного |
Other Titles: | Изучение аминокислотного состава травы эспарцета песчаного The study of amino acid composition in the herb of onobrychis arenaria |
Authors: | Демешко, 0. В. Ковальов, В. М. Ковальов, С. В. Демешко, 0. В. Ковалев, В. Н. Ковалев, С. В. Demeshko, О. V. Kovalyov, V. N. Kovalyov, S. V. |
Keywords: | еспарцет піщаний;трава;амінокислоти;кількісний вміст;эспарцет песчаный;трава;аминокислоты;количественное определение;onobrychis arenaria;herb;amino acids;quantitative definition |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | НФаУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Демешко, 0. В. Вивчення амінокислотного складу трави еспарцету піщаного / 0. В. Демешко, В. М. Ковальов, С. В. Ковальов // Український біофармацевтичний журнал. - 2015. - №2. - С. 75-78. |
Abstract: | Наведені результати вивчення амінокислотного складу трави Onobrychis arenaria. Вивчено якісний склад та кількісний вміст амінокислот. Ідентифіковано 17 амінокислот, 11 з яких є незамінними, та 6 замінних Приведены результаты изучения аминокислотного состава травы Onobrychis arenaria. Изучен качественный состав и количественное содержание аминокислот. Идентифицировано 17 аминокислот, 11 из которых являются незаменимыми, и 6 заменимых The content and composition of amino acids in the herb of Onobrychis arenaria was studied. It has been studied qualitative and quantitative content of amino acids. It have been identified 17 amino acids, 11 from tham are independent and 6 are dependent acids |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8522 |
ISSN: | 2311-715X |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології Український біофармацевтичний журнал. Архів статей 2008-2021 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Страницы из UBFZh2-15-2-10(1).pdf | 2,67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.