Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9298
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гербина, Н. А. | - |
dc.contributor.author | Гербіна, Н. А. | - |
dc.contributor.author | Herbina, N. A. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-30T13:07:47Z | - |
dc.date.available | 2016-05-30T13:07:47Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Гербіна, Н. А. Вивчення стабільності та визначення терміну придатності супозиторіїв "Діафенат" / Н. А. Гербіна // Фармацевтичний часопис. - 2016. - № 1(37). - С. 46-49. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9298 | - |
dc.description.abstract | Проведено комплекс основних показників якості ректальніх супозиторіїв з сукцифенатом, діакамфом і анастезином. Досліджено зміну основних показників якості в процесі зберігання при двох температурних режимах 15-20 С. та 8-15 С.протягом 27 місяців. Визнаячено рекомендований термін придатності - 2 роки при тмпературі 8-15 С. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Фармацевтичний часопис | en_US |
dc.subject | супозиторії | en_US |
dc.subject | проктологія | en_US |
dc.subject | показники якості | en_US |
dc.subject | стабільність | en_US |
dc.subject | суппозитории | en_US |
dc.subject | проктология | en_US |
dc.subject | стабильность | en_US |
dc.subject | показатели качества | en_US |
dc.subject | stability | en_US |
dc.subject | quality | en_US |
dc.subject | suppositories | en_US |
dc.subject | proctology | en_US |
dc.title | Вивчення стабільності та визначення терміну придатності супозиторіїв "Діафенат" | en_US |
dc.title.alternative | Изучение стабильности и определение срока годности суппозиториев "Диофант" | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Страницы из Farm.chas_1_2016.pdf | 193,9 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.