Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9469Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Струс, О. Є. | - |
| dc.contributor.author | Струс, О. Е. | - |
| dc.contributor.author | Strus, O. Ye. | - |
| dc.contributor.author | Половко, Н. П. | - |
| dc.contributor.author | Половко, Н. П. | - |
| dc.contributor.author | Polovko, N. P. | - |
| dc.contributor.author | Коноваленко, І. С. | - |
| dc.contributor.author | Коноваленко, И. С. | - |
| dc.contributor.author | Konovalenko, I. S. | - |
| dc.date.accessioned | 2016-06-08T10:44:07Z | - |
| dc.date.available | 2016-06-08T10:44:07Z | - |
| dc.date.issued | 2016 | - |
| dc.identifier.citation | Струс, О. Є. Обгрунтування введення консерванту в крем з екстрактом сапропелю / О. Є. Струс, Н. П. Половко, І. С. Коноваленко // Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Internet-конф., м. Харків, 21-23 берез. 2016 р. – Х. : НФаУ, 2016. – С. 232. – (Серія «Наука»). | en_US |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9469 | - |
| dc.language.iso | uk | en_US |
| dc.publisher | НФаУ | en_US |
| dc.subject | лікарські засоби | en_US |
| dc.subject | лекарственные препараты | en_US |
| dc.subject | Medicines | en_US |
| dc.subject | консерванти | en_US |
| dc.subject | preservatives | en_US |
| dc.subject | консерванты | en_US |
| dc.subject | крем з екстрактом сапропелю | en_US |
| dc.subject | крем с экстрактом сапропеля | en_US |
| dc.subject | cream with extract of sapropel | en_US |
| dc.title | Обгрунтування введення консерванту в крем з екстрактом сапропелю | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри АТЛ Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 232.pdf | 375,21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.