Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9489
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаслій, Ю. С.-
dc.contributor.authorМаслий, Ю. С.-
dc.contributor.authorMasliy, Ju. S.-
dc.contributor.authorРубан, О. А.-
dc.contributor.authorРубан, Е. А.-
dc.contributor.authorRuban, O. A.-
dc.contributor.authorГонтова, Т. М.-
dc.contributor.authorГонтовая, Т. Н.-
dc.contributor.authorGontova, T. M.-
dc.contributor.authorФілімонова, Н. І.-
dc.contributor.authorФилимонова, Н. И.-
dc.contributor.authorFilimonova, N. I.-
dc.contributor.authorЯременко, М. С.-
dc.contributor.authorЯременко, М. С.-
dc.contributor.authorYaremenko, M. S.-
dc.date.accessioned2016-06-08T10:59:06Z-
dc.date.available2016-06-08T10:59:06Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationМаслій, Ю. С. Визначення антимікробної активності густих екстрактів кореневищ лепехи та бруньок сосни / Ю. С. Маслій, О. А. Рубан, Т. М. Гонтова, Н. І. Філімонова, М. С. Яременко // Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Internet-конф., м. Харків, 21-23 берез. 2016 р. – Х. : НФаУ, 2016. – С. 167-168. – (Серія «Наука»).en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9489-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectстоматологічні препаратиen_US
dc.subjectdental preparationsen_US
dc.subjectстоматологические препаратыen_US
dc.subjectантимікробна активністьen_US
dc.subjectантимикробная активностьen_US
dc.subjectantimicrobial activityen_US
dc.subjectекстракт кореневищ лепехи та бруньок сосниen_US
dc.subjectsweet flag rhizome extract and pine budsen_US
dc.subjectэкстракт корневищ аира и почек сосныen_US
dc.titleВизначення антимікробної активності густих екстрактів кореневищ лепехи та бруньок сосниen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
167-168.pdf511 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.