Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9527
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Асланян, М. А. | - |
dc.contributor.author | Асланян, М. А. | - |
dc.contributor.author | Aslanian, M. A. | - |
dc.contributor.author | Бобрицкая, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Бобрицкая, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Bobrytska, L. O. | - |
dc.contributor.author | Назарова, Е. С. | - |
dc.contributor.author | Назарова, Е. С. | - |
dc.contributor.author | Nazarova, E. S. | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-08T11:19:17Z | - |
dc.date.available | 2016-06-08T11:19:17Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Асланян, М. А. Разработка методов контроля качества для таблеток «Лавафлам» / М. А. Асланян, Л. А. Бобрицкая, Е. С. Назарова // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 12-13 листоп. 2015 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2015. – С. 290. – (Серія «Наука»). | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9527 | - |
dc.language.iso | ru | en_US |
dc.publisher | НФаУ | en_US |
dc.subject | фламін | en_US |
dc.subject | фламин | en_US |
dc.subject | flamyn | en_US |
dc.subject | лавандова олія | en_US |
dc.subject | лавандовое масло | en_US |
dc.subject | lavender oil | en_US |
dc.subject | таблетки | en_US |
dc.subject | таблетки | en_US |
dc.subject | tablets | en_US |
dc.title | Разработка методов контроля качества для таблеток «Лавафлам» | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
290.pdf | 201,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.