Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9903
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпюк, У. В. | - |
dc.contributor.author | Кисличенко, В. С. | - |
dc.contributor.author | Зайченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Гноєвий, В. I. | - |
dc.contributor.author | Гноєвий, I. В. | - |
dc.contributor.author | Карпюк, У. В. | - |
dc.contributor.author | Кисличенко, В. С. | - |
dc.contributor.author | Зайченко, А. В. | - |
dc.contributor.author | Гноевой, В. И. | - |
dc.contributor.author | Гноевой, И. В. | - |
dc.contributor.author | Karpiuk, U. V. | - |
dc.contributor.author | Kislichenko, V. S. | - |
dc.contributor.author | Zajchenko, A. V. | - |
dc.contributor.author | Gnoevoi, V. I. | - |
dc.contributor.author | Gnoevoi, I. V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-19T20:00:34Z | - |
dc.date.available | 2016-07-19T20:00:34Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Фiтоiнжинiринг як сучасний напрям створення анаболiчних засобiв нової генерацiї / У. В. Карпюк, В. С. Кисличенко, Г. В. Зайченко, В. I. Гноєвий, I. В. Гноєвий // Український журнал клінічної та лабораторної медицини. - 2010. - Т. 5, № 3. - С. 46-51. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9903 | - |
dc.description.abstract | О тримано густий екстракт з трави сої щетинистої, зiбраної у фазу цвiтiння. Визначе- но органолептичнi i фiзико-хiмiчнi показники отриманого екстракту. Вивчено якiсний склад та кiлькiсний вмiст наступних бiологiчно ак- тивних сполук густого екстракту з трави сої: флавоноїдiв, iзофлавоноїдiв, гiдроксикоричних кислот, суми окислювальних фенолiв, полiса- харидiв, вiльних та зв’язаних амiнокислот. Ек- спериментально встановлено, що густий екс- тракт проявляє виразнi анаболiчнi властивостi у щурiв та телят чоловiчої статi. | en_US |
dc.description.abstract | Получен густой экстракт травы сои щетинис- той, собранной в фазу цветения. Определены ор- ганолептические и физико-химические показате- ли полученного экстракта. Изучен качественный состав и количественное содержание следующих групп биологически активных веществ густого экс- тракта травы сои: флавоноидов, изофлавоноидов, гидроксикоричных кислот, суммы окисленных фе- нолов, полисахаридов, свободных и связанных ами- нокислот. Экспериментально установлено, что густой экстракт проявляет выраженные анабо- лические свойства у крыс и телят мужского пола. | en_US |
dc.description.abstract | The thick extract of soybean herb gathering in the flowering stage has been obtained. Organoleptic and physicochemical characteristics of the thick extract have been determined. Qualitative composition and quantitative content have been studied for the next groups of biological active compounds: flavonoids, isoflavones, cinnamic acids, oxidized phenols, polysaccharides, free and allied aminoacids. It has been found experimentally that thick extract of soybean herb has pronounced anabolic effect at the rats and bullcalves. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | трава сої | en_US |
dc.subject | густий екстракт | en_US |
dc.subject | анаболiчна дiя | en_US |
dc.subject | трава сои | en_US |
dc.subject | густой экстракт | en_US |
dc.subject | анаболическое действие | en_US |
dc.subject | soybean grass | en_US |
dc.subject | anabolic activity | en_US |
dc.subject | thick extract | en_US |
dc.title | Фiтоiнжинiринг як сучасний напрям створення анаболiчних засобiв нової генерацiї | en_US |
dc.title.alternative | Фитоинжиниринг как современное направление создания анабо лических средств новой генерации | en_US |
dc.title.alternative | Phytoengineering as a contemporary way of production of anabolic agents of new generation | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ujkl_2010_5_3_14.pdf | 389,29 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.