Просмотр собрания по группе - Авторы Кисличенко, В. С.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 272 по 291 из 395 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2009Обґрунтування вибору екстрагенту для екстракції листя винограду культурногоСолдатов, Д. П.; Чуєшов, В. І.; Новосел, О. М.; Кисличенко, В. С.; Солдатов, Д. П.; Чуешов, В. И.; Новосел, Е. Н.; Кисличенко, В. С.; Soldatov, D. P.; Chueshov, V. I.; Novosel, E. N.; Kislichenko, V. S.
2021Одержання екстракту з трави пастернаку посівного (Pastinaca sativa L.)Горяча, Л. М.; Кисличенко, В. С.; Симоненко, Н. А.; Шпичак, О. С.
2019Одержання та стандартизація настойки флоразид на основі рослинних екстрактівБурлака, І. С.; Бурлака, И. С.; Burlaka, I. S.; Кисличенко, В. С.; Kyslychenko, V. S.; Омельченко, З. І.; Омельченко, З. И.; Omelchenko, Z. I.; Чегринець, А. А.; Чегринец, А. А.; Chegrinets, A. A.
2014Одержання та ідентифікація настойки трави куничника звичайного та трави щучника дернистогоБурлака, І. С.; Кисличенко, В. С.; Бурлака, И. С.; Кисличенко, В. С.; Burlaka, I. S.; Kyslychenko, V. S.
2008Одержання і стандартизація фітозасобів із брокколі сорту ТонусВладимирова, І. М.; Кисличенко, В. С.; Vladimirova, I. N.; Kislichenko, V. S.
2009Одержання, стандартизація та вивчення фармакологічної активності рідкого екстракту з трави чумизиОмельченко, З. І.; Кисличенко, В. С.; Вельма, В. В.; Омельченко, З. И.; Вельма, В. В.; Кисличенко, В. С.; Omelchenko, Z. I.; Kislichenko, V. S.; Velma, V. V.
2017Определение количественного содержания растительных пигментов в листьях Typha angustifolia L.Довгаль, Е. А.; Кисличенко, В. С.; Dovgal', Ye. A.; Kyslychenko, V. S.
2017Определение количественного содержания суммы фенольных соединений в экстракте листьев рогоза узколистногоДовгаль, Е. А.; Dovgal', Ye. O.; Довгаль, Є. О.; Кисличенко, В. С.; Kyslychenko, V. S.
2020Определение органических кислот в сырье ревеня сердцевидного (Rheum cordatum Losinsk.)Жумашова, Г. Т.; Zhumashova, G. T.; Кисличенко, В. С.; Kyslychenko, V. S.; Новосел, Е. Н.; Новосел, О. М.; Novosel, E. N.; Сакипова, З. Б.; Sakipova, Z. B.
2016Определение технологических параметров травы полыни гмелинаСакипова, З. Б.; Маматова, А. С.; Кисличенко, В. С.; Новосел, Е. Н.; Sakipova, Z. B.; Mamatova, A. S.; Kyslychenko, V. S.
2016Определение технологических параметров травы полыни ГмелинаСакипова, З. Б.; Маматова, А. С.; Кисличенко, В. С.; Новосел, Е. Н.; Сакіпова, З. Б.; Sakipova, Z. B.; Mamatova, A. S.; Kyslychenko, V. S.; Новосел, О. М.; Novosel, E. N.
2009Основні параметри стандартизації листя бузини чорноїВельма, В. В.; Кисличенко, В. С.; Омельченко, З. І.; Бухаріна, О. В.; Velma, V. V.; Kyslychenko, V. S.; Омельченко, З. И.; Omelchenco, Z. I.; Бухарина, О. В.; Bukharina, O. V.
2014Основні параметри стандартизації листя петрушки кучерявоїЗотікова, О. А.; Кисличенко, В. С.; Вельма, В. В.; Журавель, І. О.; Зотикова, О. А.; Кисличенко, В. С.; Zotikova, O. A.; Kyslychenko, V. S.; Velma, V. V.; Zhuravel, I. O.
2017Особенности макро - и микроэлементного состава кожуры и ядра каштана конскогоКарпюк, У. В.; Кисличенко, В. С.; Karpiuk, U. V.; Kyslychenko, V. S.
2019Особливості харчування спортсменівОмельченко, З. І.; Омельченко, З. И.; Omelchenko, Z. I.; Кисличенко, В. С.; Kyslychenko, V. S.; Новосел, О. М.; Новосел, Е. Н.; Novosel, O. M.
2014Отримання та вивчення якісного складу ліпофільних фракцій з мати-й-мачухиКацуба, І. К.; Кисличенко, В. С.; Новосел, О. М.; Кацуба, И. К.; Кисличенко, В. С.; Новосел, О. М.; Katsuba, I. K.; Kislichenko, V. S.; Novosel, O. M.
2012Пiгменти трави щучника дернистого i трави куничника звичайногоБурлака, I. С.; Кисличенко, В. С.; Бурлака, И. С.; Кисличенко, В. С.
2017Передумови розробки монографії "кукурудзи стовпчики з приймочками" для введення до Державної Фармакопеї УкраїниКарпюк, У. В.; Karpiuk, U. V.; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Котов, А. Г.; Kotov, A. G.; Котова, Е. Е.; Kotova, E. E.
2013Персик обыкновенный – перспективный источник получения биологически активных субстанцийСаидов, Н. Б.; Саїдов, Н. Б.; Saidov, N. B.; Зайченко, А. В.; Зайченко, Г. В.; Zaychenko, A. V.; Кисличенко, В. С.; Кисличенко, В. С.; Kislichenko, V. S.; Ленчик, Л. В.; Ленчик, Л. В.; Lenchyk, L. V.; Наврузова, Г. Ф.; Наврузова, Г. Ф.; Navruzova, G. F.; Шарипов, Х. Ш.; Шаріпов, Х. Ш.; Sharipov, Kh. Sh.
2013Перспективи використання Petroselinum crispum для створення функціональних харчових продуктів – дієтичних добавокКисличенко, В. С.; Кисличенко, В. С.; Kyslychenko, V. S.; Вельма, В. В.; Велма, В. В.; Velma, V. V.; Зотікова, О. А.; Зотикова, О. А.; Zotikova, O. A.