Browsing by Author Михайленко, О. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 45  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Anti-allergic inflammatory potential of herbs and herbal natural productsMykhailenko, O. O.; Михайленко, О. О.; Korinek, M.; El-Shazly, M.; Tsai, Y.-C.; Thabet, A. A.; Youssef, F. S.; Wu, Y.-C.; Chang, F.-R.; Chen, B.-H.; Hwang, T.-L.; Kovalyov, V. M.; Ковальов, В. М.; Ковалев, В. Н.; Georgiyants, V. A.; Георгіянц, В. А.; Георгиянц, В. А.
2016Biologically active compounds from the rhizomes of Iris hungaricaMykhailenko, O. O.; Kovalyov, V. M.; Kovalyov, S. V.; Krechun, A. V.; Михайленко, О. О.; Ковальов, В. М.; Ковальов, С. В.; Кречун, А. В.; Михайленко, О. А.; Ковалев, В. Н.; Ковалев, С. В.; Кречун, А. В.
2014Characteristics of the genus Asparagus flora of UkraineMykhailenko, O. O.; Михайленко, О. О.
2015Determination of quantitative composition of xanthones in the undergraund organs of Iris sibirica and Iris hungaricaKrechun, A. V.; Kovalev, V. N.; Mykhailenko, O. O.; Кречун, А. В.; Ковалев, В. Н.; Ковальов, В. М.; Михайленко, О. О.
2019Development and validation of HPLC method for determination of biological active substances of Crocus sativus L.Karpinskaite, V.; Bezruk, I. V.; Безрук, І. В.; Безрук, И. В.; Marksiene, R.; Mykhailenko, O. O.; Михайленко, О. О.; Georgiyants, V. A.; Георгіянц, В. А.; Георгиянц, В. А.; Ivanauskas, L.; Іванаускас, Л.
2018Organic acids of Iris graminea L.Mykhailenko, O. O.; Михайленко, О. О.; Kovalyov, V. M.; Ковальов, В. М.; Ковалев, В. Н.; Krechun, A. V.; Кречун, А. В.
2019Phenolic compounds of iridodictyum reticulatum cantabKonovalova, M. A.; Коновалова, М. А.; Orlova, T. G.; Орлова, Т. Г.; Mykhailenko, O. O.; Михайленко, О. О.; Kovalyov, V. M.; Ковальов, В. М.; Ковалев, В. Н.
2020Prospect for phytochemical and pharmacological research of fireweed fermented raw materialsMyshlakova, O. P.; Мышлакова, О. П.; Мишлакова, О. П.; Romanova, S. V.; Романова, С. В.; Volochai, V. I.; Волочай, В. И.; Волочай, В. І.; Mykhailenko, O. O.; Михайленко, О. А.; Михайленко, О. О.
2020Quality Control of Saffron and its Adulteration by Thin Layer ChromatographyLeonova, Y. I.; Mykhailenko, O. O.; Леонова, Ю. И.; Михайленко, О. А.; Михайленко, О. О.; Леонова, Ю. І.; Kovalyov, V. M.; Ковальов, В. М.
2020The organic and amino acid composition of herb and rhizome Chamaenerion angustifolium (L.) ScopVolochai, V. I.; Волочай, В. И.; Волочай, В. І.; Marksa, M.; Маркса, М.; Jarukas, L.; Ярукас, Л.; Skibitska, M.; Скібітська, М.; Скибицкая, М.; Ivanauskas, L.; Иванаускас, Л.; Іванаускас, Л.; Georgiyants, V. A.; Георгиянц, В. А.; Георгіянц, В. А.; Mykhailenko, O. O.; Михайленко, О. А.; Михайленко, О. О.
2018The study of the elemental composition of Iris hungarica and varieties of irisesKovalyov, V. M.; Krechun, A. V.; Mykhailenko, O. O.; Gryshyna, О. V.; Ковальов, В. М.; Кречун, А. В.; Михайленко, О. О.; Гришина, О. В.; Ковалев, В. Н.; Кречун, А. В.; Михайленко, О. А.; Гришина, Е. В.
2019The use of thin-layer chromatography in analysis of xanthones of plant objectsKrechun, A. V.; Кречун, А. В.; Mykhailenko, O. O.; Михайленко, О. О.; Kovalyov, V. M.; Ковальов, В. М.; Ковалев, В. Н.
2021Анатомічне дослідження плодів сочевиціСебій, С. М.; Козира, С. А.; Михайленко, О. О.; Волочай, В. І.; Дученко, М. А.; Романова, С. В.
2021Антибактеріальна активність екстрактів крокусу посівногоМихайленко, О. О.; Осолодченко, Т. П.; Георгіянц, В. А.
2021Біологічно активні речовини арахіса культурногоРоманова, С. В.; Демешко, О. В.; Михайленко, О. О.; Волочай, В. І.; Козира, С. А.; Дученко, М. А.
2020Вивчення вітамінного складу трави та кореневищ з коренями гравілату міськогоКозира, С. А.; Козыра, С. А.; Kozyra, S. A.; Кулагіна, М. А.; Кулагина, М. А.; Kulagіna, M. A.; Михайленко, О. А.; Михайленко, О. О.; Mykhailenko, O. O.; Романова, С. В.; Romanova, S. V.
2020Вивчення локалізації та вмісту танідів у сировині Geum rivale L.Козира, С. А.; Романова, С. В.; Степанова, С. І.; Михайленко, О. О.; Романова, С. В.; Козыра, С. А.; Степанова, С. И.; Михайленко, О. А.
2018Визначення якості шафрану відповідно до норм ISO 3632Михайленко, О. О.; Mykhailenko, O. O.
2021Вітчизняні лікарські рослини як джерело біологічно активних речовинВолочай, В. І.; Козира, С. А.; Романова, С. В.; Михайленко, О. О.
2018До питання стандартизації сировини півниківКречун, А. В.; Krechun, A. V.; Михайленко, О. О.; Михайленко, О. А.; Mykhailenko, O. O.