Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22796
Назва: Quality Control of Saffron and its Adulteration by Thin Layer Chromatography
Автори: Leonova, Y. I.
Mykhailenko, O. O.
Леонова, Ю. И.
Михайленко, О. А.
Михайленко, О. О.
Леонова, Ю. І.
Kovalyov, V. M.
Ковальов, В. М.
Теми: шафран;контроль якості
Дата публікації: 2020
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Leonova, Y. I. Quality Control of Saffron and its Adulteration by Thin Layer Chromatography / Y. I. Leonova, O. O. Mykhailenko, V. M. Kovalyov // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVІI Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, м. Харків, 8-10 квіт. 2020 р. – Харків : НФаУ, 2020. – С. 57.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22796
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TOPICAL ISSUES OF NEW MEDICINES DEVELOPMENT_матеріали конференції-страницы-57.pdf2,62 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.