Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10010
Название: АВС/VEN/частотний аналіз фармакотерапії позалікарняної пневмонії у дітей
Авторы: Герасимова, О. О.
Кузнецов, І. Е.
Рабоча, А. А.
Gerasymova, O. O.
Герасимова, О. А.
Kuznetsov, I. E.
Кузнецов, И. Э.
Рабоча, А. А.
Rabochaya, А. А.
Ключевые слова: АВС-аналіз;частотний аналіз;позалікарняна пневмонія;пацієнти дитячого віку;VEN-аналіз
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Герасимова, О. О. ABC/VEN/ частотний аналіз фармакотерапії позалікарняної пневмонії у дітей / О. О. Герасимова, І. Е. Кузнецов, А. А. Рабоча // Науково-технічний прогрес і оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів : матеріали V наук.- прак. конф. з міжнар. участю, м. Тернопіль, 27-28 верес. 2013 р. – Тернопіль, 2013. – С. 309-311.
Краткий осмотр (реферат): Визначена частоту та необхідність призначень лікарських препаратів для лікування пацієнтів дитячого віку з позалікарняною пневмонією, які проходили лікування у пульмонологічному відділенні однієї з дитячих клінік м. Суми, та структура витрат на них за допомогою допоміжних фармакоекономічних методів: частотного, АВС- та VEN-аналізів. Встановлено, що фармакотерапія пацієнтів дитячого віку з позалікарняною пневмонією в досліджуваній клініці м. Суми є раціональною та економічно доцільною. Результати проведеного фармакоекономічного аналізу можуть служити підґрунтям для подальшого дослідження питань щодо проведення раціональної фармакотерапії позалікарняної пневмонії у дітей в зазначеній кліниці.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10010
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій кафедри ФММ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Герасимова, Кузнецов, Рабочая.pdf68,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.