Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10044
Назва: Хромато-мас-спектрометричний аналіз компонентного складу леткої фракції настойки «Касдент»
Інші назви: Хромато-МАСС-спектрометрический анализ компонентного состава летучей фракции настойки «Касдент»
Chromatography-MASS-spectrometry analysis of component composition of volatile fraction of the tincture “Сasdent”
Автори: Шульга, Л. І.
Кисличенко, В. С.
Пімінов, О. Ф.
Шульга, Л. И.
Кисличенко, В. С.
Пиминов, А. Ф.
Shulga, L. I.
Kislichenko, V. S.
Piminov, O. F.
Теми: летка фракція;настойка;хроматографія;летучая фракция;настойка;хроматография;volatile fraction;tincture;chromatography
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Шульга, Л. І. Хромато-мас-спектрометричний аналіз компонентного складу леткої фракції настойки «Касдент» / Л. І. Шульга, В. С. Кисличенко, О. Ф. Пімінов // Український медичний альманах. – 2011. – Т. 14, № 4. – С. 186–189.
Короткий огляд (реферат): Методом хромато-мас-спектрометрії встановлено якісний склад та кількісний вміст летких фракцій складної настойки «Касдент». Визначено 64 речовини, з яких ідентифіковано 42 компонента.
Методом хромато-масс-спектрометрии установлен качественный состав и количественное содержание компонентов летучей фракции сложной настойки. Найдены 64 соединения, из которых идентифицировано 42 компонента.
Quantitative and qualitative content of components of complex tincture were analysed using method of chromatography-mass spectrometry. 64 compounds were determined and 42 of them were identified.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10044
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій, стандартизації та сертифікації ліків ІПКСФ
Наукові публікації О. Ф. Пімінова

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
186-189.pdf388,29 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.