Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10108
Название: Огляд механізму стягування податків в Україні та деяких країнах світу
Авторы: Толочко, В. М.
Толочко, В. М.
Tolochko, V. M.
Музыка, Т. Ф.
Музика, Т. Ф.
Muzika, T. F.
Ключевые слова: податок;налог
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Толочко, В. М. Огляд механізму стягування податків в Україні та деяких країнах світу / В. М. Толочко, Т. Ф. Музика / Современная фармация. – 2016. – С. 71-74.
Краткий осмотр (реферат): На початку 2016 р. на сайті Міжнародного валютного фонду (МВФ) оприлюднено звіт з технічної допомоги, присвячений питанням удосконалення системи оподаткування в Україні, де зокрема йдеться про підвищення загальної ставки податку на додану вартість (ПДВ) на 1% та підвищення пільгової ставки, встановленої на лікарські засоби (ЛЗ) (наразі 7%), до рівня нової загальної ставки у 21%. Це спонукало нас до огляду системи оподаткування в Україні в тому числі й фармацевтичних підприємств в порівнянні з іншими країнами. До уваги було взято декілька країн Європи, Азії, розглядались основні податки, які застосовуються у цих країнах: ПДВ, податок на прибуток, податок на доходи фізичних осіб податок на нерухомість тощо.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10108
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали кафедри УЕФ
Наукові публікації В. М. Толочко



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.