Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10113
Название: Оцінка якості фармакотерапії хронічного гастриту за результатами VEN/частотного аналізу
Авторы: Герасимова, О. О.
Кузнецов, І. Е.
Морус, Т. В.
Герасимова, О. А.
Gerasymova, O. O.
Кузнецов, И. Э.
Kuznetsov, I. E.
Mоrus, T. V.
Ключевые слова: VEN-аналіз;частотний аналіз;хронічний гастрит;VEN-анализ;частотный анализ;хронический гастрит
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Герасимова, О. О. Оцінка якості фармакотерапії хронічного гастриту за результатами VEN/частотного аналізу / О. О. Герасимова, І. Е. Кузнецов, Т. В. Морус // Здобутки та перспективи управління фармацевтичною системою : матеріали наук.-прак. конф. з міжнар. участю, присвяченої 50-літтю створення кафедри ОЕФ Львівського нац. мед. ун-іту ім. Д. Галицького, м. Львів, 25-26 верес. 2014 р. – Львів : Растр-7, 2014. – С. 25-26.
Краткий осмотр (реферат): Визначена частота та необхідність призначень лікарських препаратів пацієнтам з хронічним гастритом в одному із закладів охорони здоров'я м. Харкова за допомогою допоміжних фармакоекономічних методів – VEN- та частотного аналізів. За результатами дослідження призначення лікарських препаратів досліджуваним пацієнтам можна вважати раціональними та доцільними. Результати проведеного дослідження можуть служити підґрунтям для подальшого вдосконалення фармакотерапії пацієнтів з хронічним гастритом в даному закладі охорони здоров'я (8,85% призначень препаратів з індексом N) та для перегляду локального формуляру.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10113
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій кафедри ФММ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Герасимова, Кузнецов, Морус.pdf99,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.