Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10232
Назва: | Вивчення полiфенольних сполук листя та вичавок плодiв смородини чорної |
Інші назви: | Изучение полифенольных соединений листьев и выжимок плодов смородины черной Study of polyphenolic compounds of leaves and husks of black currant fruits |
Автори: | Сущук, Н. А. Кисличенко, В. С. Кузнєцова, В. Ю. Дьяконова, Я. В. Сущук, Н. А. Кисличенко, В. С. Кузнецова, В. Ю. Дьяконова, Я. В. Suschuk, N. A. Kyslychenko, V. S. Kuznietsova, V. Yu. Diakonova, Ia. V. |
Теми: | чорна смородина;полiфенольнi сполуки;антоцiани;флавоноїди;гiдроксикоричнi кислоти;черная смородина;полифенольные соединения антоцианы;флавоноиды;гидроксикоричные кислоты;black currant;polyphenolic compounds;anthocyans;flavonoids;hydroxycinnamic acids |
Дата публікації: | 2011 |
Бібліографічний опис: | Вивчення полiфенольних сполук листя та вичавок плодiв смородини чорної / Н. А. Сущук, В. С. Кисличенко, В. Ю. Кузнєцова, Я. В. Дьяконова // Український журнал клінічної та лабораторної медицини. - 2011. - Т. 6, № 3. - С. 124-126. |
Короткий огляд (реферат): | У листi та вичавках плодiв смородини чорної
визначено кiлькiсний вмiст суми флаво-
ноїдiв, суми полiфенольних сполук за Фолiн-
гом-Чiкалтеу, суми гiдроксикоричних кислот i
антоцiанiв. В листьях и выжимках плодов смородины чер- ной было определено количественное содержание суммы флавоноидов, суммы полифенольных соеди- нений по Фолингу-Чикалтеу, суммы гидроксико- ричных кислот и антоцианов. The presence of flavonoids, hydroxycinnamic acids, anthocyans, polyphenolic compounds (Folin-Ciocalteu methods) was determined in the leaves and husks of black currant fruit. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10232 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ujkl_2011_6_3_28.pdf | 105,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.