Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10238
Title: Визначення кiлькiсного вмiсту фенольних сполук у сировинi дивини звичайної
Other Titles: Определение количественного содержания гидроксикоричных кислот в сырье коровяка обыкновенного
The study of quantitative content of phenolic compounds in the greater mullein plant material
Authors: Волошина, А. А.
Кисличенко, В. С.
Журавель, І. О.
Бурда, Н. Є.
Волошина, А. А.
Кисличенко, В. С.
Журавель, И. А.
Бурда, Н. Е.
Voloshyna, A. A.
Kyslychenko, V. S.
Zhuravel, I. O.
Burda, N. Ye.
Keywords: дивина;спектрофотометрiя;фенольнi сполуки;коровяк;спектрофотометрия;фенольные соединения;greater mullein;spectrophotometry;phenolic compounds
Issue Date: 2012
Bibliographic description (Ukraine): Визначення кiлькiсного вмiсту фенольних сполук у сировинi дивини звичайної / А. А. Волошина, В. С. Кисличенко, I. О. Журавель, Н. Є. Бурда // Український журнал клінічної та лабораторної медицини. - 2012. - Т. 7, № 4. - С. 202-203.
Abstract: З метою бiльш повного фiтохiмiчного вивчення дивини звичайної спектрофотометричним методом визначили кiлькiсний вмiст фенольних сполук у перерахунку на галову кислоту в листi, квiтках, стеблах, коренях та травi дивини звичайної.
С целью более полного фитохимического изучения коровяка обыкновенного спектрофотометрическим методом определили количественное содержание фенольных соединений в пересчете на галловую кислоту в листьях, цветках, стеблях, корнях и траве коровяка обыкновенного.
The quantitative content of phenolic compounds in count on gallic acid in the greater mullein leaves, flowers, stems, roots and herb was determined by the means of spectrophotometric method with the aim of more profound phytochemical study of this plant.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10238
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ujkl_2012_7_4_44.pdf420,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.