Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10241
Title: Кількісне визначення фенольних сполук у траві та підземних органах Filipendula ulmaria (L.) Maxim
Other Titles: Количественное определение фенольных соединений в траве и подземных органах Filipendula ulmaria (L.) Maxim.
Quantitative definition of phenolic compounds in herb and underground organs of Filipendula ulmaria (L.) Maxim.
Authors: Бурда, Н. Є.
Журавель, І. О.
Кисличенко, В. С.
Дємьохін, В. Б.
Бурда, Н. Е.
Журавель, И. А.
Кисличенко, В. С.
Демехин, В. Б.
Burda, N. Ye.
Zhuravel, I. O.
Kyslychenko, V. S.
Demiokhin, V. B.
Keywords: фенольні сполуки;гадючник;спектрофотометрія;фенольные соединения;лабазник;спектрофотометрия;phenolic compounds;Meadowsweet;spectrophotometric method
Issue Date: 2011
Bibliographic description (Ukraine): Кількісне визначення фенольних сполук у траві та підземних органах Filipendula ulmaria (L.) Maxim / Н. Є. Бурда, І. О. Журавель, В. С. Кисличенко, В. Б. Дємьохін // Український медичний альманах. - 2011. - Т. 14, № 1. - С. 45-46.
Abstract: З метою більш детального фітохімічного вивчення гадючника в’язолистного спектрофотоме- тричним методом провели кількісне визначення суми фенольних сполук у перерахунку на галло- ву кислотуу траві ті підземних органах гадючника в’язолистного.
С целью более полного фитохимического изучения лабазника вязолистного спектрофотомет- рическим методом провели количественное определение суммы фенольних соединений в перера- счете на галловую кислоту в траве и подземных органах лабазника вязолистного.
Through a spectrophotometric method the study of the quantitative composition of phenolic compounds in count on gallic acid in herb and underground organs of Filipendula ulmaria (L.) Maxim.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10241
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Uma_2011_14_1_13.pdf228,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.