Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10562
Название: Вивчення антибактеріальної активності комбінованих вагінальних песаріїв із флуконазолом та олією амаранту
Авторы: Ярних, Т. Г.
Ярных, Т. Г.
Yarnykh, T. G.
Левачкова, Ю. В.
Левачкова, Ю. В.
Levachkova, Yu. V.
Чушенко, В. М.
Чушенко, В. Н.
Chushenko, V. M.
Пушок, С. М.
Pushok, S. M.
Ключевые слова: вагінальний кандидоз;песарії;антибактеріальна активність;флуконазол;олія амаранту
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Ярних, Т. Г. Вивчення антибактеріальної активності комбінованих вагінальних песаріїв із флуконазолом та олією амаранту / Т. Г. Ярних, Ю. В. Левачкова, В. М. Чушенко, С. М. Пушок // Фармацевтичний журнал. – 2016. – №2. – С. 60-64.
Краткий осмотр (реферат): Проблема лікування вагінального кандидозу та створення ефективних лікарських засобів для боротьби з цим захворюванням є однією з актуальних для гінекології та фармації. Актуальність полягає в тому, що в теперішній час спостерігають значне зниження народжуваності, збільшення патологій під час перебігу вагітності та у новонароджених, що є прямим наслідком інфекційних та грибкових захворювань урогенітальної ділянки у жінок [1, 2]. Лікарський арсенал вагінальних засобів для лікування грибкової патології складається переважно з речовин синтетичного походження. Вони кумулюються в організмі, пригнічують імунну систему, статеві та надниркові залози. Для збереження здоров’я пацієнтів доцільно використовувати протигрибкові засоби на основі біологічних речовин рослинного походження, які не виявляють сенсибілізувальної дії, характеризуються широким спектром антимікробної активності, слабкою резистентністю по відношенню до них патогенних мікроорганізмів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10562
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
амарант_Чушенко, Пушок.pdf671,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.