Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10623
Назва: Synthesis and dehydration of N'-aroylhydrazides of camphoric acid
Інші назви: Синтез и дегидратация N'-ароилгидразидов (±)-камфорной кислоты
Синтез і дегідратація N'-ароїлгидразидів (±)-камфорної кислоти
Автори: Цапко, Є. О.
Цапко, Е. А.
Tsapko, Ye. O.
Сєнченко, А. С.
Сенченко, А. С.
Syenchenko, А. С.
Теми: камфорна кислота;гідразиди;дегідратація;камфорная кислота;гидразиды;дегидратация;camphoric acid;hydrazides;dehydration
Дата публікації: 2016
Видавництво: Національний фармацевтичний університет
Бібліографічний опис: Syenchenko, A. S. Synthesis and dehydration of N'-aroylhydrazides of (±)-camphoric acid / A. S. Syenchenko, Ye.О. Tsapko // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 53.
Короткий огляд (реферат): Отримано ряд N'-ароїлгідразидів камфорної кислоти. Досліджена їх дегідратація хлорокисом фосфору. Встановлено, що придегідратації утворюються N-[(1S,5R),(1R,5S)-1,8,8-триметил-2,4-діоксо-3-азабіцикло[3.2.1]окт-3-іл]бензаміди.
Получен ряд N'-ароилгидразидов камфорной кислоты. Исследована их дегидратация хлорокисью фосфора. Установлено, что при дегидратации образуются N-[(1S,5R),(1R,5S)-1,8,8-триметил-2,4-диоксо-3-азабицикло[3.2.1]окт-3-ил]бензамиды.
The number of N'-aroylhydrazides of (±)-camphoric acid have been obtained. Their dehydration by phosphoryl chloride have been investigated. It was founded, that their dehydration leads to the N-[(1S,5R),(1R,5S)-1,8,8-trimethyl-2,4-dioxo-3-azabicyclo[3.2.1]оct-3-yl]benzamides.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10623
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри загальної хімії
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цапко_molodux-ychenix_2016.pdf791,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.