Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10680
Название: Стандартизація, контроль якості та сертифікація парфумерно-косметичних засобів: Метод. реком. для студ. V курсу спец. «Технологія парфумерно-косметичних засобів»
Авторы: Гриценко, І. С.
Таран, С. Г.
Друговіна, В. В.
Сергієнко, О. М.
Кобзар, Н. П.
Яременко, В. Д.
Девяткіна, А. О.
Гриценко, И. С.
Таран, С. Г.
Друговина, В. В.
Сергиенко, Е. М.
Кобзарь, Н. П.
Яременко, В. Д.
Девяткина, А. А.
Gritsenko, I. S.
Taran, S. G.
Drugovina, V. V.
Sergienko, O. M.
Kobzar, N. P.
Yaremenko, V. D.
Devyatkina, A. O.
Ключевые слова: стандартизація;контроль якості;сертифікація;парфумерно-косметичні засоби
Дата публикации: 2016
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Стандартизація, контроль якості та сертифікація парфумерно-косметичних засобів: метод. рек. для студ. V курсу спец. «Технологія парфумерно-косметичних засобів» / І. С. Гриценко, С. Г. Таран, В. В. Друговіна та ін. - X. : Вид-во НФаУ, 2016. - 52 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації містять відомості щодо стандартизації, контролю якості та сертифікації парфумерно-косметичних засобів. До кожної теми наведені основні теоретичні питання для самопідготовки, завдання до лабораторної роботи та методичні рекомендації до виконання поставлених завдань, перелік питань для самостійного вивчення і самостійної роботи та література, які допоможуть студентам при підготовці до занять зі стандартизації парфумерно-косметичних засобів. Призначено для студентів V курсу медико-фармацевтичного факультету спеціальності «Технологія парфумерно-косметичних засобів».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10680
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри медичної хiмiї

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стандартізація та сертифікація_ПКЗ_2016.pdf96,6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.