Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10947
Title: Професійно-прикладна фізична підготовка студента-фармацевта в умовах сучасної освіти
Authors: Зелененко, Н. О.
Зелененко, Н. А.
Zelenenko, N. O.
Keywords: адаптація;фахівці;удосконалення;працездатність;адаптация;специалисты;усовершенствование;работоспособность;adaptation;specialists;perfection;efficiency
Issue Date: Oct-2016
Bibliographic description (Ukraine): Зелененко, Н. О. Лабіринти реальності : зб. наук. праць / Н. О. Зелененко; за заг. ред.: Журба М. А. – Монреаль : СРМ «ASF». – С. 300 – 303.
Abstract: Одним із основних завдань сучасної вищої освіти стає питання впровадження компетентнісного підходу до професійної підготовки студентів. Тобто увага акцентується на компетенціях, що сприяють адаптації фахівців до мінливих умов сучасного ринку праці й бурхливого розвитку науки. Сьогодні такий підхід стає невід’ємним складником освітньої галузі.Вимоги до сучасного фахівця пред'являють не тільки у сфері предметних умінь та навичок, але й у формуванні уміння вчитися, оволодіння навичками пошуку інформації, здатності до самонавчання упродовж життя. Розв'язання цих завдань значною мірою забезпечує поєднання розвитку й навчання майбутнього фахівця у галузі фармації.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10947
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фiзичної реабілітації та здоров'я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ZelenenkoNatalja.doc42 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.