Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10990
Название: Управління ризиками та методи їх оцінювання : метод. реком. до практ. та семінар. занять для студ. спец. «Менеджмент організацій і адміністрування» (осв.-кв. рівень – магістр) ден. та заоч. форми навч.
Авторы: Сагайдак-Нікітюк, Р. В.
Зоідзе, Д. Р.
Сагайдак-Никитюк, Р. В.
Зоидзе, Д. Р.
Sagaidak-Nikitiuk, R. V.
Zoidze, D. R.
Ключевые слова: управління ризиками;методи оцінки ризиків
Дата публикации: 2016
Издательство: Вид-во НФаУ
Библиографическое описание: Сагайдак-Нікітюк, Р. В. Управління ризиками та методи їх оцінювання : метод. реком. до практ. та семінар. занять для студ. спец. «Менеджмент організацій і адміністрування» (осв.-кв. рівень – магістр) ден. та заоч. форми навч. / Р. В. Сагайдак-Нікітюк, Д. Р. Зоідзе. – Х. : Вид-во НФаУ, 2016. – 50 с.
Краткий осмотр (реферат): Завдання до практичних та семінарських занять розроблено згідно з тематикою робочої програми дисципліни«Управління ризиками та методи їх оцінювання». Вони покликані допомогти студентам в засвоєнні теоретичного матеріалу дисципліни, перевірити якість оволодіння основними поняттями та вміння використовувати одержані знання для розв’язання задач та аналізу проблемних ситуацій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10990
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ризики_МП_пз_ПВ_0104.pdf
  Restricted Access
1,05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.