Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11059
Назва: Визначення кількісного вмісту полісахаридів у свіжому листі салату посівного сорту «Лолло Россо»
Автори: Гуцол, В. В.
Гур'єва, І. Г.
Журавель, І. О.
Gutsol, V. V.
Журавель, И. А.
Zhuravel, I. O.
Gurieva, I. G.
Гурьева, И. Г.
Теми: полісахариди;Лолло Россо
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Гуцол, В. В. Визначення кількісного вмісту полісахаридів у свіжому листі салату посівного сорту «Лолло Россо» / В. В. Гуцол, I. Г. Гур'єва, I. О. Журавель // Фармація ХХI століття: тенденції та перспективи : матеріали VIII Нац. з'їзду фармацевтів України, м. Харків, 13-16 верес. 2016 р. - Х., 2016. - Т. 1. - С. 76.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11059
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гурьева-Журавель7.pdf263,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.