Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11059
Назва: | Визначення кількісного вмісту полісахаридів у свіжому листі салату посівного сорту «Лолло Россо» |
Автори: | Гуцол, В. В. Гур'єва, І. Г. Журавель, І. О. Gutsol, V. V. Журавель, И. А. Zhuravel, I. O. Gurieva, I. G. Гурьева, И. Г. |
Теми: | полісахариди;Лолло Россо |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Гуцол, В. В. Визначення кількісного вмісту полісахаридів у свіжому листі салату посівного сорту «Лолло Россо» / В. В. Гуцол, I. Г. Гур'єва, I. О. Журавель // Фармація ХХI століття: тенденції та перспективи : матеріали VIII Нац. з'їзду фармацевтів України, м. Харків, 13-16 верес. 2016 р. - Х., 2016. - Т. 1. - С. 76. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11059 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гурьева-Журавель7.pdf | 263,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.