Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11076
Название: Роль В. Фавра в організації санітарної освіти у 2-й половині ХІХ та на початку ХХ століть
Авторы: Лутаєва, Т. В.
Лутаева, Т. В.
Lutaieva, T. V.
Ключевые слова: санітарна освіта;громадсько-просвітницька діяльність;санітарія;гігієна;університет;санитарное образование;гражданско-просветительная деятельность;санитария;гигиена;университет
Дата публикации: сен-2016
Издательство: ТОВ "Планер"
Библиографическое описание: Лутаєва, Т. В. Роль В. Фавра в організації санітарної освіти у 2-й половині ХІХ та на початку ХХ століть / Т. В. Лутаєва // Дискурс здоров’я в освіті: філософія, педагогіка, антропологія, психологія: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 120 річниці з дня народження Миколи Олександровича Бернштейна, м. Вінниця, 16–17 верес. 2016 р.: в 3 т. - Вінниця : ТОВ "Планер". - 2016. - Т. 2. - С. 69-71.
Краткий осмотр (реферат): Автор висвітлює роль В. Фавра в організації санітарної освіти у 2-й пол. ХІХ – на початку ХХ ст. Доведено, що санітарно-гігієнічну освіту тих, хто навчався у навчальних закладах різного типу, В. Фавр поєднував з адміністративно-організаційною, науково-дослідною, громадсько- просвітницькою, видавничою діяльністю у сфері гігієни та санітарії.
Автор освещает роль В. Фавра в организации санитарного образования во 2-й половине ХІХ и в начале ХХ столетий. Определено, что санитарно-гигиеническое образование тех кто обучался в учебных заведениях разного типа В. Фавр обьединал с административно-организационной, научно- исследовательской, гражданско-просветительной, издательской деятельностья в сферах гигиены и санитарии.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11076
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій кафедри педагогiки та психологiї IПКСФ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ааа_2.pdf878,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.