Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11270
Назва: Development of composition and technology of fermented beverages such as a «Brew»
Автори: Koloyanova, M. V.
Strilets, O. P.
Zhukova, Y. A.
Strelnikov, L. S.
Колоянова, М. В.
Стрілець, О. П.
Стрилец, О. П.
Жукова, Й. А.
Стрельников, Л. С.
Стрельніков, Л. С.
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Development of composition and technology of fermented beverages such as a «Brew» / M. V. Koloyanova, O. P. Strilets, Y. A. Zhukova, L. S. Strelnikov // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 359.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11270
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
359.pdf105,46 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.