Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11270
Назва: | Development of composition and technology of fermented beverages such as a «Brew» |
Автори: | Koloyanova, M. V. Strilets, O. P. Zhukova, Y. A. Strelnikov, L. S. Колоянова, М. В. Стрілець, О. П. Стрилец, О. П. Жукова, Й. А. Стрельников, Л. С. Стрельніков, Л. С. |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Development of composition and technology of fermented beverages such as a «Brew» / M. V. Koloyanova, O. P. Strilets, Y. A. Zhukova, L. S. Strelnikov // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 359. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11270 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
359.pdf | 105,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.