Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11273
Назва: Studying the properties of the microbial consortium “Kombucha” and creation new products on their basis
Автори: Lobanova, A. V.
Strelnikov, L. S.
Dolya, V. G.
Strilets, O. P.
Лобанова, А. В.
Стрельніков, Л. С.
Стрельников, Л. С.
Стрилец, О. П.
Стрілець, О. П.
Доля, В. Г.
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Studying the properties of the microbial consortium “Kombucha” and creation new products on their basis / A. V. Lobanova, L. S. Strelnikov, V. G. Dolya, O. P. Strilets // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 362-363.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11273
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
362-363.pdf250,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.