Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11408
Title: Анатомія і морфологія вегетативних органів рослин. Морфологія генеративних органів рослин : метод. вказ. з аудиторної і позааудиторної роботи для студентів спеціальності «Технологія фармацевтичних препаратів»
Authors: Гонтова, Т. М.
Опрошанська, Т. В.
Руденко, В. П.
Мала, О. С.
Gontova, T. M.
Oproshanska, T. V.
Rudenko, V. P.
Mala, O. S.
Keywords: календарний план;calendar plan;завдання та тести для самоконтролю;tasks and tests for self-control;шкала оцінювання роботи студента;assessment scale of student's work;завдання для виконання практичної роботи;tasks to perfom practical work;основна і додаткова література;basic and additional literature;анатомія вегетативних органів;anatomy of vegetative organs;морфологія вегетативних і генеративних органів;morphology of vegetative and generative organs
Issue Date: 2017
Bibliographic description (Ukraine): Анатомія і морфологія вегетативних органів рослин. Морфологія генеративних органів рослин : метод. вказівки з аудит. і позааудит. роботи для студ. спец. «Технологія фармацевтичних препаратів» / Т. М. Гонтова, Т. В. Опрошанська, В. П. Руденко О. С. Мала. – Х. : Вид-во ПП «Єсін», 2017. – 51 с.
Abstract: Методичні вказівки розроблені для студентів спеціальності «Технологія фармацевтичних препаратів». Вони є одночасно робочим журналом для підготовки до практичних занять і виконання практичних завдань в аудиторії. Вказівки включають календарний план лабораторних занять та тем для самостійного вивчення, теоретичні питання до занять, завдання і тести до позаудиторної роботи і завдання до аудиторної роботи. Видання містить ілюстративний матеріал, додатки, список обов’язкової і додаткової літератури.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11408
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
журнал ТФП 2017.pdf
  Restricted Access
Методичні рекомендації1,08 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.