Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11509
Назва: | Вибір дріжджів для виробництва кумису з коров'ячого молока |
Автори: | Івахненко, О. Л. Ивахненко, О. Л. Ivahnenko, O. L. Калюжная, О. С. Калюжна, О. С. Kalyuzhnaya, O. S. Стрельников, Л. С. Стрельніков, Л. С. Strelnikov, L. S. |
Теми: | дріжджі;дрожжи;yeast;Saccharomyces cerevisiae;кумис;kumys;молоко;milk |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Івахненко, О. Л. Вибір дріжджів для виробництва кумису з коров'ячого молока / О. Л. Івахненко, О. С. Калюжная, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології та біотехнології : зб. наук. пр. – Х., 2016. – С. 275–278. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11509 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
275-278.pdf | 501,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.