Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11509
Назва: Вибір дріжджів для виробництва кумису з коров'ячого молока
Автори: Івахненко, О. Л.
Ивахненко, О. Л.
Ivahnenko, O. L.
Калюжная, О. С.
Калюжна, О. С.
Kalyuzhnaya, O. S.
Стрельников, Л. С.
Стрельніков, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Теми: дріжджі;дрожжи;yeast;Saccharomyces cerevisiae;кумис;kumys;молоко;milk
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Івахненко, О. Л. Вибір дріжджів для виробництва кумису з коров'ячого молока / О. Л. Івахненко, О. С. Калюжная, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології та біотехнології : зб. наук. пр. – Х., 2016. – С. 275–278.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11509
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
275-278.pdf501,55 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.