Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11531
Title: Анатомія рослин. Модуль 2
Authors: Гонтова, Т. М.
Руденко, В. П.
Машталер, В. В.
Мінаєва, А. О.
Gontova, T. M.
Rudenko, V. P.
Mashtaler, V. V.
Minaieva, A. O.
Keywords: календарний план;Сalendar plan;Завдання та тести для самоконтролю;Tasks and tests for self control;шкала оцінювання роботи студента;assessment scale of student's work;завдання для виконання практичної роботи;assignments for practical work;основна і додаткова література;basic and additional literature;рослинна клітина;plant cell;рослинні тканини;plant tissues;анатомічна будова вегетативних органів;anatomy of vegetative organs
Issue Date: 2016
Bibliographic description (Ukraine): Анатомія рослин. Модуль 2 : метод. рек. до виконання та оформлення аудит. лабор. і самост. роботи з фармац. ботаніки для студ. спец. «Технологія парфумерно-косметичних засобів» / Т. М. Гонтова, В. П. Руденко, В. В. Машталер, А. О. Мінаєва. – Х. : Вид-во ПП Єсін, 2016. – 41 с.
Abstract: Методичні рекомендації призначені для виконання практичної роботи на заняттях у лабораторії для студентів спеціальності «Технологія парфумерно-косметичних засобів». Дане видання містить основні теоретичні питання, завдання та тести для самоконтролю, завдання для лабораторного практикуму за розділами: «Рослинна клітина», «Рослинні тканини», «Анатомічна будова вегетативних органів». У методичних рекомендаціях представлена інформація про сучасні методи дослідження рослинних об’єктів, надані схеми, таблиці для узагальнення матеріалу. Для зручності студентам надано інформацію щодо організації навчального процесу: календарний план, перелік основної і додаткової літератури.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11531
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод. рек. ТПКЗ Модуль 2 2016-2017.pdf
  Restricted Access
Методичні рекомендації738,24 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.